Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém szeretett. Nekem nem ő aki kell. Összeomlik, ha nem vagyok mellette. Magas vezetői beosztásban van. Ha nem vagyok mellette, lemond. Káosz lenne. Rengeteg embert irányít. MI a javaslat?
ott nem a pasi a legfőbb szánalom, hanem ez a kérdező nő.
egy manipulatív, anyagias, gonoszkodó pi*a.
te élvezed ezt a helyzetet, hogy tönkremegy miattad a pasi, akinek ráadásul szerintem őszinték az érzései, és kétségbeesésében halmoz el sok mindennel, hogy megtartson.
az igazi manipulátor te vagy, kérdező.
elfogadod a lóvéját, rángatod érzelmileg, és eljátszod a drámakirálynőt.
nem téged kell sajnálni!
egy ri*banc vagy, szégyelld magad!
"Akik itt okoskodnak, biztos, hogy nincs tapasztalatuk erre a helyzetre. nem olyan egyszerű dönteni,d e itt mindenki úgy csinál,mintha ez lenne a világ legkönnyebb dolga! Biztosan nem zsarolta még őket senki az érzelmeivel."
A 14-es "okoskodó" vagyok. Ó, dehogynem próbáltak zsarolni, hagyjuk már.. az egész gyerekkorom arról szólt, hogy anyám válogatott formában zsarolt, de zsarolt már ex is öngyilkosságtól elkezdve mindennel. És igen, pont a tapasztalatom miatt állítom, hogy egyáltalán nem nehéz dolog az ilyen hulladékokkal megszakítani minden kapcsolatot, tudod senkinek nem kötelező mások lelki nyomorát magára venni - egy értelmesebb, erősebb lelkű ember nem is teszi.
Kérdező: Abban talán igazatok van, zsarol, ne hagyjam magam. Hát mondjon le! De igazából az ő munkája amiről beszélek, egy kiegészítő munka, amivel nem keresi agyon magát. Csak elvállalta a saját, nagy vállalkozása mellett. Tehát nincs rászorulva és bármikor kiléphet, ha éppen úgy gondolja. Nekem viszont jó, ha ő van ott a poszton. Munkánk összefolyik és nagyon jól lehet vele együtt dolgozni és eredményesen. Tehát ha lemondana, neki igazából hátránya ebből nem lenne. Nekem igen.
A másik: Nyilván ha semmit nem jelentene nekem, könnyen taposnék bele, elég volt, ne zsaroljon, tegye amit akar. De mint embert szeretem. Lelkileg hozzám nőtt. Szeretem a társaságát, mindent meg tudunk beszélni, ha nem találkozunk, hiányzik a társasága. De szerelem nincs és nekem ez így nem oké.
Igen, milliószor próbáltam szépen kilépni, de nem bírom nézni,ahogy lassan már 20 kilóval kevesebb, hogy szomorú, bánatos, és még inkább elhalmoz mindennel. Bár tényleg ezt nem kellene figyelnem. Mindenki túlélt már legalább egy nagy szakítást, ő is túllépne rajta.
Mégis érdekes viselkedést produkál: érett ember és már nem egyszer mondtam neki, nem érzem azt, amit ő és nekem nem elég, nem veszi észre, soha nem kezdeményezek, néha szabályosan elutasítom a csókjait, nincs szex!!!, nem engedem, hogy hozzám érjen a csókon kívül, de azt sem én kezdeményezem és ő mégis csak hív, ír, néha meglátogat, elhalmoz mindennel...ez neki kapcsolat?
És amikor próbálkozom befejezni és mondom neki, igazából nincs közöttünk viszony, megharagszik,hogy ő nem így látja...ennyire vak a szerelemtől???
28. +1
Kérdező, benne vagy ebben a helyzetben, kihasználod az embert teljesen, engeded a csókolgatást aztán játszod a hülyét, szóval nem tudlak sajnálni, egy ócska, olcsó kis lotyó vagy, semmi több. Szenvedj csak, megérdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!