Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Javaslat? LÁNY ÜGY?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Javaslat? LÁNY ÜGY?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány,aki megtetszett néha talizunk is,de kezd kicsit komolyabbra válni a dolog.Én nen tudom hogy ő mit érez,barátot vagy többet.Még most nem akarom elmondani neki,lehet be se jövök neki.Szerintetek kezdjek el nyomulni (vegyek neki csokit stb.?) az ilyen témában sose vagyok otthon.Javaslat?

2013. máj. 4. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez tökre aranyos :) Szerintem vehetsz neki csokit, ő meg majd el fog rajta gondolkozni, hogy miért is adtad neki és felmerül benne, hogy azért, mert bejön neked. Szerintem ne halaszd sokáig, hogy nem lépsz semmit, mert amikor meg lépnél lehet, hogy már késő lesz és csak barátnak tekint majd. Néha érintsd meg miközben beszéltek, hívd el valahová, akár csak sétálni, vagy fagyizni, mond neki, hogy tökjó a ruhája vagy a haja vagy bármi ami rajta van. Esetleg szép a szeme, aztán ha látod, hogy szívesen veszi ezeket a gesztusokat, tehát nem idegenkedik tőle, vagy nem távolságtartó akkor elmondhatod neki, hogy tetszik neked.

19/L

2013. máj. 4. 11:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyomulni semmiképp ne nyomulj de tényleg aranyos ötlet a csoki vagy hivd el randizni menjetek fagyizni meg ilyesmik.:) Figyeld h h néz rád amikor beszélget veled abból le lehet szűrni h tetszel-e neki vagy sem..ha nagyon sokat mosolyog és többnyire a szemedbe néz akkor tetszel neki vagy ha mindig elkapja a tekintetét ha ránézel akkor zavarban van ami szintén jó...idővel majd rákérdezhetsz h ő mit is érez irántad mert te szeretnéd ha ez az egész komolyabb lenne de mindenképpen 4 szemközt ne fb-n meg ilyesmi!! Sok sikert előre is!:)
2013. máj. 5. 15:27
 3/3 anonim válasza:
Vegyél neki virágot
2013. máj. 7. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!