Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik, hogyan udvaroljak neki?
Figyelt kérdés
csak szólok 11 vagyok2013. máj. 3. 23:07
1/9 anonim válasza:
csoki és virág! :) Klasszikus és sose megy ki a divatból! :) vagy a te korodban egy szerelmes levél is tök jó :D
2/9 anonim válasza:
csak szólok én 11évesen ilyenkor már rég aludtam
húzzál te is alukálni
5/9 anonim válasza:
Niko ha a pics.kra buksz akk tényleg de 11 éves gyerekekről van szó! Amúgy meg nem gáz az udvarlás ha van a csajnak szíve!
6/9 A kérdező kommentje:
Héj, héj mi az hogy bhúzzak alukálni nem vagyok egy baba XD , ez komoly dolog mert, szeretem. Normális válaszokat legyetek szívesek. És igen nagyon, nagy szíve van. a kutyája ha elszökik az utcára mindegy mi van rajta fut utána, vagy ha valaki bajban van segít. És nem vagyok szegény kis gyerek , koránérő vagyok sajnos -.- pattanás fujj, már most elegem van belőlük nagyon sok van. az 1. válaszoló az ilyen titkos hódoló cucc :D , később megfogadom csak, kár a gőzért, ha épphogy rám hederít , bevallottam órán is hogy volt egy kérdés, az hogy kibe vagy szerelmes? -.- én azt mondtam : a pattiba ahogy rá nézek megnyugtat, röhögtek azóta hederít rám egy kicsit, de azt akarom hogy rám figyeljen, olyan mondatokat szavakat , romantikus piszkálásokat írjatok, amikkel rám figyel, utána jöhet a csoki és a virág vagy a levél.
2013. máj. 4. 11:15
7/9 anonim válasza:
nem gáz ezt én mondom! (12 éves vagyok szóval tudom) próbálj flörtölni vele!találj egy közös témát!
am kicsit korán kezded
8/9 anonim válasza:
xDD 12 évesek osztják a tanácsot a 11 éveseknek...
9/9 A kérdező kommentje:
Kicsit korán ? Az osztálytársaim fiúk fele jár valakivel -.- nem menősködni akarok hogy van egy csajom hehehehe hanem mert szeretem
2013. máj. 4. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!