Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel mutathatnam meg neki hogy megvaltoztam? (lent)
:( de szerintem inkabb az zavarna ha osszejonne velem , h nem tudna beszelni rolam nekik mert furcsa lenne neki
.. vagy nem tudom .. en erre gondoltam :(
Legjobb lenne, ha bocsánatot kérnél tőle azért, mert így viselkedtél, aztán pedig hagynád, hogy ő kezdeményezzen beszélgetést, ha akar.
Ilyen háttérrel én is haragudnék rád. A legtöbb baráti körben egyébként sem szokás egymás exeivel kezdeni, mert óhatatlanul létrejönnek ilyen helyzetek. Te belegyalogoltál ebbe többszörösen, még hozzá nem is azért, mert tényleg igazán szerelmes lettél volna, hanem just for fun. Lássa kicsit, hogy szégyelled magad, ne próbálj meg nyomulni vagy meggyőzni őt akármiről.
Egyébként meg éld tovább az életed!
Ha látja, hogy bánod, hogy ilyen helyzetet teremtettél és egyébként rendben mész a magad útján, akkor rendbe jöhet a kapcsolatotok.
Ne nyaggasd ezzel és hagyj neki időt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!