Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 vagyok, lány, és szűz....

18 vagyok, lány, és szűz. Barátom se volt még. Javaslat?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya egyáltalán, de mégsem volt még barátom.Lehetett volna, de akivel lehetett volna nem tetszett egyáltalán. Kicsit cikinek érzem, hogy még nem volt barátom. Szerintetek mit csináljak?(Am tudom, hogy gáz kérdés meg minden, de remélem, hogy tudtok tippeket adni. Nem szeretnék vénlányként megöregedni:(:)Köszi
2009. nov. 12. 17:08
1 2
 1/19 inspector callahan válasza:

Ha van kedved ismerkedni írj privit! :)

20/F

2009. nov. 12. 17:11
 2/19 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, írj egy privit. Ennél többet nem tudok most segíteni :)
2009. nov. 12. 17:12
 3/19 anonim ***** válasza:

okos nem vagy.

most mit akarsz? elveszteni? arra találsz ezer férfit aki szívesen bevágja 1 órára és kész.

ha meg barátot akarsz akkor szerezz, ha nem, akkor meg most mivan?

2009. nov. 12. 17:12
 4/19 anonim ***** válasza:
2. vagyok, asszem értem a problémád, nekem barátnőm nem volt még. amúgy 21 vagyok
2009. nov. 12. 17:14
 5/19 anonim ***** válasza:

nekem se volt még barátnőm. ha gondolod írj ;)

17/f

2009. nov. 12. 17:24
 6/19 anonim válasza:

szia

ugyanígy vagyok vele, mintha én írtam volna a bevezető szöveget

csak én 17 vagyok.ha gondolod, írj privit

2009. nov. 12. 17:25
 7/19 anonim válasza:

ja és csaj vagyok én is, ha nem lenne érthető:)

szal szívesen haverkodnék veled;)

2009. nov. 12. 17:26
 8/19 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még barátom és én sem vagyok csúnya. Inkább túl válogatós azt hiszem. Akik eddig össze akartak jönni velem azokkal én nem. De szerintem nem kell aggódnod,attól csak több vagy ha nem állsz le az első pasival hanem olyannal jársz akit szeretsz.Másképp semmi értelme. Szerintem. Csak azért járni valakivel hogy a többiek lássák,hogy van pasid...Az gázabb.:) Szóval szerintem várj,azért ismerkedj,de ne ugorj bele egy olyan kapcsolatba amiben nem éreznéd jól magad. Sok szerencsét.:)

17/L

2009. nov. 12. 17:29
 9/19 anonim ***** válasza:
megértem h nehéz helyzetben vagy, mert a mai világban, aki nem jár diszkóba, edzésre meg ilyen helyekre, annak nem könnyű ismerkedni. suliban mindig ugyanazok az arcok, baráti körök.. szerintem nézz körül a neten, de persze vmi kultúrált társkeresői oldalon. mondjuk iwiw "pasik és csajok" v talán myvip randi, de az állítólag nem olyan jó. és ha az első, akivel elmentél randizni, nem tetszett, ne add fel.. néha sokat kell keresgélni, mire találunk vkit, de semmiképpen ne ülj otthon tétlenül és várd a csodát. remélem segítettem. :)
2009. nov. 12. 17:32
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)(Am nem azért szeretnék barátot, hogy legyen, meg hogy elveszítsem...)
2009. nov. 12. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!