18 vagyok, lány, és szűz. Barátom se volt még.
Javaslat?
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te és én is nagyon szeretnék megismerkedni egy olyannal akinek helyén van az esze és szeretni is tudna. Nekem eddig a net jött be a legjobban, de végleges eredmény még nincs. Örülök minden privátnak ;)
18/L
2009. nov. 12. 18:05
Én nem javaslok semmit. Komolyan.
2009. nov. 12. 18:30
13/19 anonim válasza:
Köhm... hogy elveszítsd? Mi va? Még szép hogy egy normális srác se áll le veled beszélgetni.
Éld ki magad szar romantikus filmeken, de ne másokat szivass.
2009. nov. 12. 20:57
épp ez a gond, hogy a külsőt nézitek. hidd el, ha megismersz valakit, akkor lehet az is szép. ne azért válogassatok, h ki néz ki jol és ki nem. mert aki jol néz ki az lehet h olyan bunko pasi lesz h 2 szot nem tudtok majd beszélni. azt irtad lehetett volna.. ismerkedj meg velük, egy-két séta, és akkor majd döntesz h télleg olyan h nem kell, vagy akár lehet több is.
2009. nov. 12. 21:33
15/19 anonim válasza:
énnekem sem volt még barátnöm én 17 éves fiu vagyok
ha gonfolod irj privibe
2009. nov. 15. 00:26
16/19 anonim válasza:
Lehet most rossz,hidd el mikor a fiúk kinövik a trófea korszakukat az olyan lányokat akarják hosszú távra, mint te is.Nem a diszkós numerakirálynöket. 19/F
2009. nov. 16. 00:47
nagyon egyszerű a dolog,
ne...
legyél...
gyáva...
merjed megszólítani aki tetszik és beszélgetni veled és légyszíves ne legyél már olyan tipikus plázaK. hogy ha helyes a pasi akkor én tőlem tehet velem amit akar,figyelj arra hogy megért-e,eltudsz-e vele beszélgetni és ne csak a csini bunkó pofikáját nézd
2010. jan. 17. 03:05
18/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat....visszatérve az előzőre, nem vagyok tipikus plázacica, meg ilyenek..inkább a visszahúzódóbb kategóriába tartozom...Jó, mondjuk a kérdést is hülyén tettem fel...tehát nem mindenáron az a célom, hogy elveszítsem, csak hogy találjak már valaki olyat, aki nekem istetszik, meg aki engem is szeret...:)
Annak idején, izom nélküli testtel lófráló kamasz srácként úgy oldottam meg, hogy kellő szigorral elkezdtem barátkozni lányokkal is. A szigor annyit tesz, hogy nehéz emberekkel nem gyűjtjük be a bajt, és az arcosoknak is van már ki nyaljon. Suliban talán elég szűk lett a kör, de "kijjebb" (örök favorit: könyvtár) jó eséllyel lesz pár sorsszerűnek látszó találkozás is.
2010. jan. 22. 19:52
Kapcsolódó kérdések: