Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 vagyok, lány, és szűz....

18 vagyok, lány, és szűz. Barátom se volt még. Javaslat?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya egyáltalán, de mégsem volt még barátom.Lehetett volna, de akivel lehetett volna nem tetszett egyáltalán. Kicsit cikinek érzem, hogy még nem volt barátom. Szerintetek mit csináljak?(Am tudom, hogy gáz kérdés meg minden, de remélem, hogy tudtok tippeket adni. Nem szeretnék vénlányként megöregedni:(:)Köszi
2009. nov. 12. 17:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te és én is nagyon szeretnék megismerkedni egy olyannal akinek helyén van az esze és szeretni is tudna. Nekem eddig a net jött be a legjobban, de végleges eredmény még nincs. Örülök minden privátnak ;)

18/L

2009. nov. 12. 18:05
 12/19 anonim ***** válasza:
38%
Én nem javaslok semmit. Komolyan.
2009. nov. 12. 18:30
 13/19 anonim válasza:
0%

Köhm... hogy elveszítsd? Mi va? Még szép hogy egy normális srác se áll le veled beszélgetni.

Éld ki magad szar romantikus filmeken, de ne másokat szivass.

2009. nov. 12. 20:57
 14/19 anonim ***** válasza:
épp ez a gond, hogy a külsőt nézitek. hidd el, ha megismersz valakit, akkor lehet az is szép. ne azért válogassatok, h ki néz ki jol és ki nem. mert aki jol néz ki az lehet h olyan bunko pasi lesz h 2 szot nem tudtok majd beszélni. azt irtad lehetett volna.. ismerkedj meg velük, egy-két séta, és akkor majd döntesz h télleg olyan h nem kell, vagy akár lehet több is.
2009. nov. 12. 21:33
 15/19 anonim válasza:

énnekem sem volt még barátnöm én 17 éves fiu vagyok

ha gonfolod irj privibe

2009. nov. 15. 00:26
 16/19 anonim válasza:
Lehet most rossz,hidd el mikor a fiúk kinövik a trófea korszakukat az olyan lányokat akarják hosszú távra, mint te is.Nem a diszkós numerakirálynöket. 19/F
2009. nov. 16. 00:47
 17/19 anonim ***** válasza:

nagyon egyszerű a dolog,

ne...

legyél...

gyáva...

merjed megszólítani aki tetszik és beszélgetni veled és légyszíves ne legyél már olyan tipikus plázaK. hogy ha helyes a pasi akkor én tőlem tehet velem amit akar,figyelj arra hogy megért-e,eltudsz-e vele beszélgetni és ne csak a csini bunkó pofikáját nézd

2010. jan. 17. 03:05
 18/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat....visszatérve az előzőre, nem vagyok tipikus plázacica, meg ilyenek..inkább a visszahúzódóbb kategóriába tartozom...Jó, mondjuk a kérdést is hülyén tettem fel...tehát nem mindenáron az a célom, hogy elveszítsem, csak hogy találjak már valaki olyat, aki nekem istetszik, meg aki engem is szeret...:)
2010. jan. 17. 10:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Annak idején, izom nélküli testtel lófráló kamasz srácként úgy oldottam meg, hogy kellő szigorral elkezdtem barátkozni lányokkal is. A szigor annyit tesz, hogy nehéz emberekkel nem gyűjtjük be a bajt, és az arcosoknak is van már ki nyaljon. Suliban talán elég szűk lett a kör, de "kijjebb" (örök favorit: könyvtár) jó eséllyel lesz pár sorsszerűnek látszó találkozás is.
2010. jan. 22. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!