Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém szeretett. Nekem nem ő aki kell. Összeomlik, ha nem vagyok mellette. Magas vezetői beosztásban van. Ha nem vagyok mellette, lemond. Káosz lenne. Rengeteg embert irányít. MI a javaslat?
"Egy óriási tömeg sorsa van a vállamon."
Akkor sem lenne, ha ez a férfi komolyan gondolná a felmondást.
95 % eséllyel manipulatív érzelmi zsaroló.
5 % pszichésen labilis - akkor alkalmatlan vezetőnek.
Ugye te se hiszed el a nevetséges kifogásaid? Ha annyira nem akarnál vele lenni, akkor nem lennél, kész és pont, a többi csak szánalmas maszlag.
Tudod mit csinál majd a cég, amikor felmond az ember? Talál egy másik (sanszos, hogy ugyanolyan kompetens) vezetőt, mint minden másik cég. Nem pótolhatatlan a kedves zsarolómajmod, még ha azt is hiszitek.
Javaslat? Kapcsolat megszakítása ezzel az érzelmi zsaroló, manipulatív s-ggfejjel. Persze ha továbbra is hagyod magad manipulálni, akkor szenvedj csak, de akkor meg is érdemled.
Köszönöm a hasznos tanácsokat.
Valóban érzelmi zsarolásról van szó.
Nyilván valamennyire élvezem, hiszen mindent megad és munkában is függők tőle, támogat ezerrel és senki nem mer bántani. Tehát nyilván élvezem a kiváltságos helyzetet, ugyanakkor bánt is,hogy nem tudok neki többet adni és ez nem fer. De ő még ezt is elfogadja.
Ma próbálkoztam elmondani,nem megy. Megint a pénzzel jött. Mindent megad nekem...amit csak akarok...
Úgy látszik, ő csak a pénzzel állja meg a helyét az életben.
Először megértette, de azóta folyamatosan ír és küldi a képeket, melyik cipőt kérem,megveszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!