Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jó tenni ilyenkor?
Tetszik valaki,szeretem őt és szerintem ő is kedvel engem.Találkozok néha vele,van hogy véletlenül de most konkrétan hívott találkozni.
Anyukám szerintem nem örülne neki.Nem volt még senkim és ezért is féltene.Meg van más oka is de mindegy.
Nem lenne jó titokban találkozni azért.
De mivel szeretem az illetőt így nem szeretném elfelejteni.
Mielőtt jönnének az ilyen válaszok hogy tini vagyok,nem vagyok tini.20 vagyok de anyukámat zavarná a korkülönbség és szerintem az se segít a helyzeten hogy nem jártam még senkivel.
Leírom neked a forgatókönyvet:
A pasi kedves, figyelmes, törődő veled, nem sürget. (Hisz mással dug most, amiről persze te nem tudsz, így nincs rászorulva az azonnali szexre.) Szép lassan eléri nálad semmiségekkel, hogy a kis szeretetre éhes, kíváncsi éned szerelembe essen, és zöld utat adjon neki. Akkor kimászik a másik lány ágyából, felhív téged, hogy találkozzatok, szervez egy csodaszép napot, aminek a végén nem bírtok tovább ellenállni egymásnak, és szépen lefektet. Innentől 2 variáció van:
1., Vagy az, hogy amint megkapott, többé nem vagy érdekes számára, felhúzza a sliccét, és távozik.
2., Ez némileg gyakoribb felállás, hogy utána tovább játssza, hogy mennyire szeret téged, hogy újra megkapjon. Ez általában még pár alkalom, vagy pár hónap, amíg újdonság a tested neki. Ezalatt te totál beleesel, pillangók repkednek benned, ahogy meglátod, minden tőle kapott kis bigyuszt örök emlékként őrzöl. Aztán egyik nap azt veszed észre, hogy furán viselkedik. Nem is figyel rád, úgy tesz, mintha egy szemetesvödör lennél max. Neked ez fáj, így rákérdezel, hogy mi a gond. Akkor ő elmondja, hogy valami probléma adódott, ami miatt többet nem találkozhattok. (Ez akkor szokott lenni, amikor megunt, és a következő hozzád hasonló kislány zöld utat adott neki). Ő kisétál az ajtódon, a következő naív kislány ágyába. Te pedig ottmaradsz összetört szívvel, tehetetlen dühhel, tele fájdalommal, és nézed, ahogy ő újra elmondja pont ugyanazokat a begyakorolt mondatokat, amiket neked mondott, csak most egy másik lánynak. Rájössz, hogy minden, de minden hazugság volt csak, és nem ért semmit. Utána elkezded önmagad marcangolni, hogy mit nem csináltál jól, az önbizalmad összeomlik, meggyőzöd magad arról, hogy nem vagy jó nő, pocsék vagy az ágyban, semmi olyan nincs benned, ami nyomot hagyhatna egy férfiben, hisz ilyen könnyen el tudott dobni. És hogy a szereteted nem ér semmit, pedig annyira őszinte, mélyről jövő volt, soha, senkinek nem adtad még oda magad ennyire őszintén. Ezután rettentő sokáig önbizalomhiányos, visszahúzódó, boldogtalan lány lesz belőled, aki nagyon kiábrándult a férfiakból. Aztán jön egy másik férfi, és sok munkával megpróbál kiszedni téged a csigaházadból. Ha jól sikerül az a kapcsolat, ez az első nagy csalódás akkor is végigkísér az életeden. Sokszor fogod majd az életed során ezt a sebet elővenni a nehéz pillanatokban, veszekedésekben, és a jó kapcsolataid elrontani azzal, hogy ez a megsebzett lelked fog a bajban súgni, hogy mit tegyél.
Anyukád ettől próbál épp megóvni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!