Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jó tenni ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jó tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés

Tetszik valaki,szeretem őt és szerintem ő is kedvel engem.Találkozok néha vele,van hogy véletlenül de most konkrétan hívott találkozni.

Anyukám szerintem nem örülne neki.Nem volt még senkim és ezért is féltene.Meg van más oka is de mindegy.

Nem lenne jó titokban találkozni azért.

De mivel szeretem az illetőt így nem szeretném elfelejteni.

Mielőtt jönnének az ilyen válaszok hogy tini vagyok,nem vagyok tini.20 vagyok de anyukámat zavarná a korkülönbség és szerintem az se segít a helyzeten hogy nem jártam még senkivel.

2017. máj. 13. 23:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Eléggé értelmetlenül fogalmaztál - mi más oka van még, hogy félt tőle? Mennyi idős a pasi?

Azt ne felejtsd el, hogy anyukád nem akar neked rosszat! Egyszerűen te még teljesen tapasztalatlan kis fruska vagy, aki nem sokat tud ezekről a dolgokról, neki meg van már ilyen tapasztalata, és szeretne megvédeni.

2017. máj. 13. 23:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Úgy érzem hogy akit szeretek szintén nem kihasználni akar.Ennek ellenére óvatos vagyok ,hónapok óta beszélek vele meg néha összefutottunk de például egyszer sem értünk egymáshoz.
2017. máj. 13. 23:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Nagyon jól leírtad a sztorit. Ja nem.

Amúgy mit? Találkozni vele. Tárámm.

2017. máj. 13. 23:19
 4/12 anonim ***** válasza:
Hány év kor különbség van ? Egyébként ennyi idősen szerintem van már saját döntésed.(attól el tekintve, hogy volt e barátod vagy sem)
 5/12 A kérdező kommentje:

Elnézést a fogalmazásért.

Végül ott is a korkülönbségre gondoltam.

Csak leírtam végül a végén.

6/12 A kérdező kommentje:

Én 20,ő 37 vagy 38.

Nem is bíztam benne emiatt de úgy tűnik nekem hogy nem kihasználni akar.

2017. máj. 13. 23:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Biztos lehetsz benne, hogy de. A férfiak profi színészek, egy dugásért bármikor eljátsszák neked, hogy őszintén szerelmesek. Ekkora korkülönbségnél már biztos lehetsz benne, hogy csak párszor meg akar húzni, aztán lekoccol. Túl fiatal vagy ahhoz, hogy szellemileg ki tudd elégíteni egy ennyi idős férfi elvárásait.
2017. máj. 13. 23:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha egy csepp eszed van, inkább hagyod a fenébe, és olyan férfinak adod az első éjszakád, aki valóban szerelemmel szeret, korban hozzád illik, és lehet komoly folytatása is a kapcsolatotoknak. Én úgy érzem sajnos, ezt már nem először kérdezed itt, és hogy bármit mondhatunk neked, te már nem tudsz értelmesen gondolkozni - de ezt biztos nagyon megbánod majd később. :/
2017. máj. 13. 23:48
 9/12 A kérdező kommentje:

Pedig nagyon kételkedtem először de azóta csinált olyanokat amik miatt azt gondoltam hogy szeret.

Például mikor beteg voltam mindig írt hogy jobban vagyok-e, ha megígérte hogy segít valamiben mindig segített.

Meg mondta hogy nem szereti ha kihasználják meg játszanak az érzéseivel.Persze mondani akármit lehet de valahogy fura lenne ez egy olyan pasitól aki csak friss husit akar.

Meg ha csak az kell neki akkor megéri neki hónapokig hozzám sem érni?

Persze nem kell könnyen elhinni mindent csak nekem ez valahogy nem férne össze azzal hogy csak arra kellek neki.

2017. máj. 14. 00:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Annyira aranyos vagy, látszik hogy nagyon vágysz a szeretetre. De hidd el, ezek nem olyan nagy dolgok, amiket felsoroltál, ennél sokkal, de sokkal nagyobb tettekre is képesek a férfiak.

Ilyenkor olyan dühöt tudok érezni, amikor ilyen kis naiv, ártatlan kislányokkal szórakozik egy önző, felnőtt férfi, leszarva azt, milyen sebeket ejt. :(

2017. máj. 14. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!