Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerelem? Ő érez valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem? Ő érez valamit?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel évek óta ismerjük egymást,de sosem hittem volna,hogy érzéseim lesznek iránta,mert eddig barátok voltunk.Pár évvel ezelőtt nagyon megtetszett nekem ,de nem mertem felé lépni.Viszont másfél éve megcsókoltam,amit ő nem igazán értett,de visszacsókolt és az a nap kettőnkről szólt,de megbeszéltük,hogy nem folytatjuk és maradunk barátok. De nekem máig érzelmeim vannak iránta,mikor találkozunk,-mert elég gyakran látjuk egymást-mindig megölel és megpuszil,de ennyi. Van már barátnője nem háborgatom őket. De nem tudom eldönteni,hogy mit érzek iránt,mert voltam szerelmes tudom milyen érzés az,de lehet,hogy most csak nem akarom magamnak bevallani az érzést. Olyan érzés tör ki belőlem mikor meglatom vagy hozzám ér vagy megpuszil melegség önti el a testem és nagyon hevesen ver a szívem.Mikor meg nem látom hiányzik és csak rátudok gondolni.
2017. máj. 11. 09:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez szerelem?

IGEN

Ő érez valamit?

NEM

2017. máj. 11. 09:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát, részedről működik a kémia, az biztos, sőt, tombol az egész periódusos rendszer:)
2017. máj. 11. 09:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Elsőnek van igaza. elég szar helyzetben vagy, jobb, ha elfelejted őt mint pasi! barátzónában vagy!!
2017. máj. 11. 10:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Szegénykém :/
2017. máj. 11. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!