Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hagyjam vagy mit csináljak?
Kezdjük ott, hogy sok éve a gimiben volt egy lány, aki végig tetszett. Megszólítani persze sosem mertem, pedig talán jelnek is vehettem volna, hogy mikor találkoztunk a folyosón, vagy valahol az épületben sokszor hosszan nézett, néha lesütötte a szemét, de én beszari voltam.
Igazából azóta is sokat gondolok rá, hiába voltak barátnőim, valahogy ő nagyon megmaradt, pedig egyáltalán nem ismertem.
Tegnap viszont ülök a távolsági buszon, es ott volt egy lány, amit különösebben sosem kedveltem, a volt osztálytársam volt barátnője, így azért néha váltottunk 1-2 szót. Azt tudtam, hogy jóban van azzal a lánnyal, aki nekem tetszett, sokszor láttam őket együtt.
Na szóval a lényeg: dumáltunk a buszon, leginkább ugye a suliról, kivel mi van, és szóba került Az a Lány. És a barátnője ezt mondta nekem: jaa, ő oda volt érted. Én meg csak néztem, hogy mi. Elkezedte mesélni, hogy 9. óta tetszettem neki,hogy alig várta mindig, hogy lásson, hogy még akkor is szeretett (így mondta) miután már én elballagtam a suliból (1evvel fölöttük jártam).
Elég hulye fejet vághattam, de mindegy. Kérdeztem tőle facebook-on azóta, hogy tudja e a Lány telefonszámát, azt mondta megvan neki egy, de az nem elérhető, pedig ő is szívesen találkozna vele. Annyit tud, hogy amíg suliba járt a Lány, mindig messziről jött, a kerületet tudta megmondani, de azt se biztosra.
Persze kerestem őt facebook-on is, de egyáltalán nem tálaltam. Mondjuk a barátnője mondta is, hogy régen sem volt fenn.
Igazából azt sem tudom, hogy mit mondanék vagy csinálnék, csak azért örülnék ha tudnék valami elérhetőséget. Csak nem tudom hogyan.
Bocsi a sok rizsát, csak azt akartam, hogy tiszta legyen.
Azt sem tudom, hogy egyáltalán csináljak e valamit vagy hagyjam a francba, 1000 éves dolog az egész. Bár nem szívesen hagynám, valami oka csak van annak, hogy azóta sem tudtam elfelejteni. Persze az is lehet, hogy azóta családja van vagy akármi.
Tanács kéne, hogy mit tegyek szerintetek.
Egy próbát megér! :)
Más osztálytársakat nem ismersz? Facen valakinél rákérdezel, hátha jobban tudja, hogy miujság?
Nem ismertem sajnos mást, őt is csak azért mert átjött néha az osztályunkba.
Igazából nem is nagyon láttam mással, csak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!