Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebből vajon mi lesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből vajon mi lesz?

Figyelt kérdés
Érdekel hogy más is volt-e már így. Van egy lány akit 1 hónapja ismertem meg, akkor még volt barátja és csak barátok voltunk, de egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Múlt héten szakított a barátjával ( 3 és fél év után, de amióta megismert engem azóta mondogatta hogy szakítani akar). Egyből jött hozzám, le is feküdtünk, össze voltunk zárva 3 napig. Most hogy minden adott azt mondta hogy nem akar komoly kapcsolatba belemenni mert eléggé bizonytalannak érzi magát, de nem akar nélkülem lenni, és nem is tudna mással, egyedül meg végképp nem. Nem tudom hova rakni ezt most, mert együtt is vagyunk, (kézenfogva sétálás, meg minden mint a tinik...) meg nem is. Nem tudom mi lesz ebből mert eléggé kedvelem (pirulok) de nem akarok koppanni se... Valaki olyan véleményére volnék kíváncsi aki volt már hasonló helyzetben. Köszönöm. 25/f

2017. máj. 10. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tarzan is megirigyelné ezt a liánozást :D
2017. máj. 10. 16:59
 2/6 A kérdező kommentje:
:DD
2017. máj. 10. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az előző kapcsolatát már feladta rég, biztos nem mentek a dolgok jól. Te benned látott már az elejétől fogva valamit és el is mondta neked hogy szívesen lenne az ágymelegítőd. Azért mondta, hogy nem akar komoly kapcsolatot, össze van zavarodva és satöbbi mert most hogy nézne ki, hogy egyik kapcsolat után megy a másikba. Tetszel neki, ez egyértelmű, csak próbálja lazán kezelni. A környezet nagy úr egyeseknél
2017. máj. 10. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne erőltesd a kapcsolat témát (barát-barátnő), majd felhozza, ha ott tart. Szakítás után általában érzékenyebb mindenki, érzelmi hullámok jönnek-mennek. Csináld azt amit eddig is: legyél ott, szervezz randit/találkozót, érezzétek jól magatokat, csók, szex stb. Ennyi a dolgod. Ne szúrd el, eddig jó.

33F

2017. máj. 10. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Sodrodj,es ha tenyleg szereted akk tarts ki mellette,es menjen minden ugyan ugy mint eddig.

Neki most lett vege egy kapcsolatanak...fel kell dolgoznia.At kell gondolni mit is szeretne es egyebek...

Ugyis alakulnak majd szepen a dolgok,ahogy kell.

2017. máj. 10. 17:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat :) Hála
2017. máj. 10. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!