Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, vele szeretnék lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, vele szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
van barátom, de lakótársammal is lefeküdtem és nagyon szeretem őt is, de most már eltaszít magától már ölelést se enged mit tegyek, hogy foglalkozzon velem ? Mikor elsőnek lefeküdtünk azt akarta szakítsak barátommal és legyek vele mondtam, hogy nem.Még csináltuk azóta,de már egy ölelést se enged pedig lefeküdtünk nem rég. Nagyon szerelmes vagyok mit tegyek?
2017. máj. 5. 13:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Én megértelek,elhiszem h nehéz de választanod kéne ketöjük közül,nem lehetsz ketövel egyszerre gondolkodj!Azt válaszd,amelyik felé jobban húz a szíved nem lehet játszadozni velük,pedig sajnos azt teszed,és végül egyedül maradsz!
2017. máj. 5. 14:10
 22/32 A kérdező kommentje:

nem játszadozom, mindkettőhöz húz. 3,5 kapcsolatot nem tudok eldobni. A másik

meg külsőleg tetszik, de iszonyatosan úgy,hogy belé zúgtam.

2017. máj. 5. 14:14
 23/32 anonim ***** válasza:
És akkor mit akarsz tenni?
2017. máj. 5. 14:19
 24/32 A kérdező kommentje:
semmit... szeretem mindkettőt ennyi
2017. máj. 5. 14:20
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

"A másik meg külsőleg tetszik, de iszonyatosan úgy,hogy belé zúgtam."

Ez csak testi vonzalom, nem szerelem.Ne keverd a kettőt, nem ugyanaz.

A barátodat sem szereted, legfeljebb megszoktad, hogy ott van veled.Fingod nincs a szerelemről kislány, csak a puncid viszket.Ennek megvakarására meg nincs szükséged párkapcsolatra.Az nem való még neked.

2017. máj. 5. 14:23
 26/32 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsobak.Elég komolytalan vagy,hagyd békit a párodnak nem hozzád való azt sem tudod mit akarsz az élettől
2017. máj. 5. 14:30
 27/32 anonim ***** válasza:
Bocsánat az utolsonak ezt akartam írni
2017. máj. 5. 14:31
 28/32 anonim ***** válasza:

Keress mégeggy csajt,jokis 4es 😂

Most erre mégis milyen választ vársz,nem csaltad meg volna a párod ha szeretnéd. A másik meg külsöleg tetszik,az nem szerelem.

Sztm maradj egyedül és ne legyen párkapcsolatod. Vagy komolyodj meg.

n25

2017. máj. 5. 14:56
 29/32 anonim ***** válasza:
Mekkora kamu kérdés, borzold csak a kedélyeket itt te kiskötsög.
2017. máj. 5. 15:58
 30/32 A kérdező kommentje:

Nem kamu kérdés, mi értelme lenne ezzel szórakozni?

Nem akarok senkivel sem szórakozni. Ezt érzem, hogy mindkettőt szeretem és nem tudok ezzel mit kezdeni.

Próbáltam párom is elhagyni nem tudtam, másik fiút is próbáltam felejteni, de őt sem. Azért kértem segítséget.

Egyszerűen boldog vagyok ha a másik fiúval vagyok, de a párom nélkül se tudnék élni.

2017. máj. 7. 04:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!