Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, vele szeretnék lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, vele szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
van barátom, de lakótársammal is lefeküdtem és nagyon szeretem őt is, de most már eltaszít magától már ölelést se enged mit tegyek, hogy foglalkozzon velem ? Mikor elsőnek lefeküdtünk azt akarta szakítsak barátommal és legyek vele mondtam, hogy nem.Még csináltuk azóta,de már egy ölelést se enged pedig lefeküdtünk nem rég. Nagyon szerelmes vagyok mit tegyek?
2017. máj. 5. 13:17
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

hogy legyek qrva miután felköltöztem pestre level 99 :D

mit tegyél? semmit. ELB/*/sztad!

költözz el, mindkét arcod zárd ki az életedből. helló.

szebb jövőt.

2017. máj. 5. 13:19
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

Köpj fel és állj alá.

A barátoddal meg szakíts, az ő érdekében.

2017. máj. 5. 13:21
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts a barátoddal(ennél jobban már úgysem tudod megalázni),nyilván zavarja a lakótársadat,hogy párhuzamosan kefélget a barátoddal.
2017. máj. 5. 13:21
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

" Mikor elsőnek lefeküdtünk azt akarta szakítsak barátommal és legyek vele mondtam, hogy nem."

Látod, látod, ha akkor szakítottál volna a barátoddal korrekt módon és utána ugrasz a lakótárs ágyába, akkor most veled lenne. Viszont mivel kapcsolatban voltál, amikor széttetted neki a lábaid, előtte is leírtad magad egy pontosan akkora büdös gerinctelen lotyónak, mint amekkora vagy, nyilván nem akar egy ilyentől semmi komolyat. Megérdemled, szenvedj csak.

2017. máj. 5. 13:22
 5/32 anonim ***** válasza:
Sajnállak
2017. máj. 5. 13:25
 6/32 A kérdező kommentje:
nem tudok az érzéseim ellen tenni...
2017. máj. 5. 13:38
 7/32 A kérdező kommentje:
k*rvázhattok, de mindkettőt szeretem
2017. máj. 5. 13:38
 8/32 Tóth Dániel3 válasza:
Tetszett az első hozzászóló első mondata! :)
2017. máj. 5. 13:40
 9/32 A kérdező kommentje:
Tudom hihetetlen, de szeretem mindkettőt, tényleg valami normális választ... :(
2017. máj. 5. 13:42
 10/32 anonim ***** válasza:

"nem tudok az érzéseim ellen tenni..."

Miért mi vagy te, állat? Ahhoz képest elég jól írsz. Normális ember igenis tud az érzésein uralkodni és érzelmi konlikftus helyzetben korrekt döntést hozni. Ha te erre "nem vagy képes" vagy azt hiszed, a "szerelem" bármire kifogás, akkor nem vagy magsabb szinten egy meztelencsigánál. Ezek után csodálkozol, hogy nem akar tőled semmit? Tudod aki értelmesebb egy szék lábánál, az elkerüli az ilyen ösztönlény lotyókat. Most már csak az következik, hogy lebukj a barátod előtt is, biztosan el lenne ragadtatva, hogy annyira szereted őt, hogy közben mással hetyegsz.

Amúgy normális kérdésre normális válasz jár. Ócska ringyók vergődésére nem, bocsi :)

2017. máj. 5. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!