Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok vele lenni normálisan? Miért vagyok bizonytalan?
Figyelt kérdés
Van egy kapcsolatom, elég friss. 2 hónapja tart, miatta léptem ki egy 3 éves kapcsolatból. Szex működik, tetszik,de úgy érzem hogy nem tudok vele úgy tervezni, mint az exemmel, akibe nagyon szetelmes voltam (gyerek, esküvő stb.) Amikor együtt vagyunk, nagyon jó vele, néha már azt gondolom, hogy kezdek beleszeretni. De amikor nem vagyunk együtt, nem annyit gondolok rá, mint arra akibe szerelmes az ember. Azt gondolom, hogy jobb lenne neki mással, de elveszíteni is félek.2016. szept. 11. 20:37
1/2 Dreamer88 válasza:
Nem értem miért léptél ki a 3 éves kapcsolatból ha ott ilyen komoly tervek voltak már.
Amúgy meg adj magadnak is időt. 2 hónap alatt nem tudsz olyan mély érzelmi köteléket kialakítani mint 3 év alatt.
2/2 A kérdező kommentje:
Mert megrekedt a kapcsolatunk.
2016. szept. 11. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!