Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy bizonytalan sráccal? Hagyjam a fenébe?
A pasit előző kapcsolatában nagyon pofára ejtették, sérült is rendesen a büszkesége.
Megjelentem én, vonzódik hozzám, többet érez irántam, de úgy gondolja hogy nem annyit, amennyi szerinte egy párkapcsolathoz kellene.
Hagyjam a fenébe, vagy adjak neki időt, hátha kialakul mélyebb érzelem a részéről, kockáztatva azt, hogy én lehet hogy nagyot fogok csalódni, mert én viszont többet szeretnék tőle, és már így is kötődök hozzá valamilyen szinten.
Már pár hónapja húzzuk a dolgot, ilyen se veled se nélküled kapcsolatban vagyunk, de viselkedésre olyanok vagyunk mint egy pár )csók és ölelkezés a maximum), csak amikor feljön a téma, hogy akkor most mi van, akkor jön elő ez a dolog hogy bizonytalan.
Szex nem volt, nem is lesz, ő sem akar érzelmek nélkül és én se, volt amikor (teszteltem) bepróbálkoztam nála, és ő állított le engem, mert érzelmek nélkül nem akarja, ő szeretkezni akar nem pedig dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!