Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Vajon ilyen nővel lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Vajon ilyen nővel lehet még bármi komolyabb vagy hagyjam a csudába? (többi lent)

Figyelt kérdés
Volt csók. Randizunk. Mégsem vagyunk együtt, mert a volt pasiján nem jut túl. Bizonytalan. Vonzódik, sokszor kimutatja de látványosan jól érzi magát egyedül és nem keresi olyan nagyon a társaságomat. Ha annyira hiányoznék neki, lehetne találka vagy komolyabb valami. Nem rohanok utána látványosan, sőt hagytam is kicsit. Képes vagyok elengedni. De nem az az alap, hogy egy nő vágyódik a pasi után és keresi a társaságát? Szerintetek érdemes foglalkozni ezzel a dologgal?
2015. aug. 23. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy keresd. Kicsit passzivva tettek a csalodasok. Majd oldodik. A pasast meg ugyis elfelejti idovel. N
2015. aug. 23. 22:30
 2/3 Fish1 ***** válasza:
Amíg nem lépett túl az előző kapcsolatán, addig párkapcsolat szempontból ne keresd, vagy ne hozd ezt fel neki. Ha lezáratlanul lép be az új kapcsolatba, akkor csak vergődni fog és az mindkettőtöknek rossz lesz.
2015. aug. 23. 23:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is ilyen helyzetben vagyok, csak én lány vagyok, és a srác a bizonytalan. Őt nagy csalódás érte, nagyon pofára esett. Vonzódik, ki is mutatja, vívódik, sokan már egy párnak néztek minket, úgy is működünk már mint egy pár, de mégse vagyunk együtt. Nála még az is bonyolult, hogy többet érez irántam, de bizonytalan, hogy barátok legyünk vagy összejöjjünk.

Szerintem hagy a fenébe, ha még nem szerettél bele. =( Én már jó ideje emellett a fiú mellett vagyok, bele is szerettem, de csak egy helyben toporgunk, és úgy néz ki hogy csak barátok leszünk.

2015. aug. 24. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!