Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, vele szeretnék lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, vele szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
van barátom, de lakótársammal is lefeküdtem és nagyon szeretem őt is, de most már eltaszít magától már ölelést se enged mit tegyek, hogy foglalkozzon velem ? Mikor elsőnek lefeküdtünk azt akarta szakítsak barátommal és legyek vele mondtam, hogy nem.Még csináltuk azóta,de már egy ölelést se enged pedig lefeküdtünk nem rég. Nagyon szerelmes vagyok mit tegyek?
2017. máj. 5. 13:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Volt hasznos válasz. Szakíts. Ennél hasznosabbat nem fogsz kapni. Hogy utána mit kezd veled a másik srác és értékeli-e azt hogy szakítottál végre, ezt nem lehet megjósolni. De ha van egy kis esze, akkor nem fog veled kezdeni. Ha megteszed mással ezt, mi a garancia hogy ezzel a sráccal nem fogod?

Próbálj meg gerincet növeszteni és felnőttként döntést hozni. Ha szeretnéd a barátod, akkor nem ugrottál volna rá a lakótársadra.

2017. máj. 5. 13:47
 12/32 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy ócska lotyót látjátok bennem, de nem tudnék egyik nélkül se élni, mind a kettő kell a boldogságomhoz.
2017. máj. 5. 13:47
 13/32 A kérdező kommentje:
szeretem mindkettőt :(
2017. máj. 5. 13:49
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi Szívem...

Te nem őket szereted, hanem saját magad...

Önző vagy, lásd be!

2017. máj. 5. 13:50
 15/32 A kérdező kommentje:
jó talán önző, de tényleg szeretem őket.
2017. máj. 5. 13:52
 16/32 A kérdező kommentje:
nagyon kell mind2 fiú
2017. máj. 5. 13:53
 17/32 A kérdező kommentje:
olyan boldog vagyok velük
2017. máj. 5. 13:54
 18/32 anonim ***** válasza:
Trollkodj màshol a gyakorikerdesek nem erról szól ez itt hallatlan modor ha nem akkor meg olvass a kapcsolatfuggosegrol konyveket
2017. máj. 5. 14:00
 19/32 anonim ***** válasza:

Igazából nem szereted mindkettőt.

Igazán csak egy valakit lehet szeretni.

Innen lehet tudni, hogy ha kettő közül nem tudsz választani, akkor igazából, teljes szívből egyiket sem szereted, mert ha valamelyiket így szeretnéd, akkor nem lenne kérdés a másik.

2017. máj. 5. 14:01
 20/32 A kérdező kommentje:
Nem trollkodom, szeretem őket és szükségem van mind a kettőre.
2017. máj. 5. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!