Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha érzem a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha érzem a párom mással lenne boldog, de mégis 10éve probálkozunk?

Figyelt kérdés

láttam h jól kijön egy másik nővel,tökre össze vannak hangolodva,egy a stilusuk,szeretnek bulizni,társasági lények. Egy környékről valók,ismeretségük is hasonló, külsőleg is összeillenek.

Én a párommal régóta együtt vagyok,a szexet már abszolut nem élvezem,nem is akarnék szexelni igazából. mindig kitarott mellettem, de sokat bulizott a kapcsolat elejétől,én meg csak vártam idegeskedve otthon. Nem voltak közös programjaink,bár lehet az én hibám hiszen a nőnek kell irányitani a férfit.

Mindig probálkozunk hátha jobb lesz,de már ő is mondta egyszer jobblenne külön. A végleges szakitást egyikönk sem meri kimondani, mert azért néha jó,mikor kettesben vagyunk,meg szeretnénk gyereket,de eddig is lehetett volna már és semmit nem értünk el az életben. (Sztem) nem voltunk boldogok.

Csak várom mit hoz a sors,de azt szeretném h boldog legyen,nem akarom h miattam teljen igy unalomban az élete.

2017. máj. 5. 09:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Inkább ne szeressetek gyereket...de amúgy ha így akarjátok leélni az életeteket, hajrá...a javaslatom, minnél előbb külön, akár először méhwny hétre...ti csak éldegéltek, mint a zúzmó, ennek nincs így értelme...
2017. máj. 5. 12:15
 12/16 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es!!

Épp ez a baj! Hogy én nem tudom irányitani a párom. Egy férfinak határozott nőre van szüksége én pedig legtöbbször határozatlan vagyok,szeretem ha egy férfi irányit. Neki viszont egy idősebb nő kéne aki kordában tartja.

Hiszen ha egy nőre tisztelettel néz a férfi nem csalja meg, meg ilyesmi.

2017. máj. 5. 12:58
 13/16 anonim ***** válasza:
"Hiszen ha egy nőre tisztelettel néz a férfi nem csalja meg, meg ilyesmi." - Tudod nem lehet valaki olyat tisztelni, aki nem tiszteli saját magát. Te nyilvánvalóan nem tiszteled magad, hiszen beleragadtál egy boldogtalan kapcsolatba, amit nem tervezel lezárni. Az pedig, hogy egy kapcsolatban bárkit irányítani kéne, szimplán egy elég beteg felfogás.
2017. máj. 5. 13:17
 14/16 anonim ***** válasza:

" Egy férfinak határozott nőre van szüksége "

Nem, ismét nem értek egyet. (10-es vagyok)

Ha a férfi rivalizálni, versengeni akar egész életében, akkor férfit venne el feleségül :-)

Egy erős, irányító, rivalizáló nő lépten-nyomon ki akarja herélni a férfit (nem feltétlen tudatosan). Majd panaszkodik hogy nem tud rá felnézni.

Miért hiányzik ez neked?

Az én exem ilyen volt. Éveken át a rivalizálásról szólt a kapcsolatunk. Nem hagyta hogy irányítsak olyan dolgokban sem, amiket TÉNYLEG egy férfinak kell eldönteni. Emellett folyton a férfi szerepekre pályázott. Nehéz volt az örökös harc, a kiegyensúlyozott élet helyett, ahol a nő nő marad, a férfi meg férfi.

2017. máj. 5. 13:20
 15/16 anonim ***** válasza:
74%

Ti nettó barmok vagytok, de ha nektek jó a híg szarban éldegélni, csak tessék.

Szánalmas, két kapcsolatfüggő majom vagytok, akik csak elveszik egymás idejét, és semmit nem adnak (érzelmek, szeretet, szex...).

2017. máj. 5. 14:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Sajnos igazad van utolsó.
2017. máj. 5. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!