Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha érzem a párom mással lenne boldog, de mégis 10éve probálkozunk?
láttam h jól kijön egy másik nővel,tökre össze vannak hangolodva,egy a stilusuk,szeretnek bulizni,társasági lények. Egy környékről valók,ismeretségük is hasonló, külsőleg is összeillenek.
Én a párommal régóta együtt vagyok,a szexet már abszolut nem élvezem,nem is akarnék szexelni igazából. mindig kitarott mellettem, de sokat bulizott a kapcsolat elejétől,én meg csak vártam idegeskedve otthon. Nem voltak közös programjaink,bár lehet az én hibám hiszen a nőnek kell irányitani a férfit.
Mindig probálkozunk hátha jobb lesz,de már ő is mondta egyszer jobblenne külön. A végleges szakitást egyikönk sem meri kimondani, mert azért néha jó,mikor kettesben vagyunk,meg szeretnénk gyereket,de eddig is lehetett volna már és semmit nem értünk el az életben. (Sztem) nem voltunk boldogok.
Csak várom mit hoz a sors,de azt szeretném h boldog legyen,nem akarom h miattam teljen igy unalomban az élete.
Figyu,most,hogy kiírtad magadból szedd össze magad és zárd le a kapcsolatot.
Tudod,hogy mi lenne a legjobb mindkettőtöknek.Te is kereshetnél egy magadhoz való férfit.Vegetálni nem jó,az nem kapcsolat,csak megszokás.
Biztos nem lesz egyszerű ennyi idő után,de meg kell lépni,lélekben már megtetted.
Kitartást és sok sikert!
10 éve "próbálkozunk"
Próbálkozni a kutya szokott...
Szóval 10 éve szomorítjátok egymást ahelyett, hogy mindketten boldogak lennétek valaki mással, aki hozzátok illik.. Gratulálok.
Te meg még gyerekvállaláson gondolkodsz egy ilyen kapcsolatnak csúfolt szarba? Gondolkozz már basszus, ha ilyen kapcsolati mintába szülöd szerencsétlent, akkor a gyerekből is egy életképtelen, önsorsrontó, boldogtalan embert nevelsz fel, komolyan ezt akarod? A saját életed úgy cseszed el, ahogy jólesik, láthatóan profi vagy benne, de legalább mást ne rángass bele.
Ha lenne egy kis eszed és akár minimális önbecsülésed, akkor nem kínoznád magad egy ilyen kapcsolattal, de láthatóan szeretsz szenvedni, szóval nem igazán értem, minek egyáltalán a kérdés.
"érzem a párom mással lenne boldog" -> Soha ne mástól várd/várjátok magát a boldogságot. Mindenkinek magától kell boldognak lennie, csak úgy érdemes bármilyen kapcsolatba is belevágni.
"10éve probálkozunk" -> A próbálkozás már rég rossz. 10 éve... 1 év is sok lenne, nem hogy 10. Facepalm.
"láttam h jól kijön egy másik nővel" -> A hasonlóak vonzzák egymást. Valószínűleg jól látod, vele jobban összeillik.
"a szexet már abszolut nem élvezem" -> Nem csodálom, de nem értem, minek vagytok együtt...
"a nőnek kell irányitani a férfit" -> Ismét téves. Látod, azt sem értitek, kinek milyen szerepe van egy kapcsolatban, akkor hogy működhetne?
"Csak várom mit hoz a sors" -> Azt várhatod. Várni lehet, évtizedekig is, mint pl. szüleim, akik 60 évesen válnak. Az idő mindent megold, szokták mondani, az is téves. Te/ti tudjátok megoldani. Itt a megoldás egyértelmű: hagyjátok egymást, már így is egy évtizedet kidobtatok a nagy semmire.
33F
"hiszen a nőnek kell irányitani a férfit"
Hát ezen most nőként egy kicsit kibuktam. Miből gondolod, hogy a férfit irányítani kell? Szerintem pont a vele született szerepétől fosztanád meg ezzel. Így hogy legyen melletted férfi?
"Nem voltak közös programjaink,bár lehet az én hibám hiszen a nőnek kell irányitani a férfit. "
Igen, férfiként én is ezen akadtam fenn egy kicsit.
Egyrészt, nagyon nagy hiba hogy ennyi idő alatt nem voltak közös programjaitok. Ez borzasztó idegőrlő azon fél számára, aki mondjuk ragaszkodóbb természetű mint a másik.
Tudom, megtapasztaltam már ezt. Párommal 7 évig voltunk együtt, milliószor mondtam neki hogy menjünk el valahova kettesben, mert egy kapcsolatba igenis kellenek a kettesben, gyerekek, család stb. nélkül eltöltött idők!
Persze az számára mindig megoldhatatlan volt. Mert nincs hova tenni a gyerekeket, stb.stb.
Érdekes hogy mikor a barátai szerveztek duhajkodós-bulikás hétvégét, mindig meg lehetett oldani mindent!
Én meg otthon ettem az ideget! A kapcsolatunk nem épült, csak romlott intenzíven.
Már külön vagyunk, és már tudatosan keresek párt magamnak. Akinek a közös programok IS fontosak.
Az a baj hogy ezen változtatni nem tudsz. Ha ő nem igényli hogy együtt legyetek, romantikázzatok, stb., akkor te hiába teszel bármit.
Másrészt, egy férfit nem kell irányítani.
Ahogy -szerintem- alapvetően egy nőt sem.
legalábbis én igen hamar lázadnék ellene ha azt érezném, egy nő irányítani akar engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!