Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, nők, asszonyok! Van köztetek eltartott? Miért jó ez nektek? Egy Warburg F50be is beleülnél, vagy marad a Tesla, mert at Audi, Bmw is tömeg autó már?
ma 00:47
Valóban igazad van. A másik véglet pedig a 20 kilós kefehajú,kockás inges maugli,akin az xs-es póló is lötyög. :)
Na ácsi!!! Vágyik a fszom ilyen nőre!
"Ez a "zsírdisznó mellé beül egy agyon plasztikázott szilikon s..gű,mellű cicc micc a merci suvba" egy olyan sztereotípia amit én még a valóságban nem láttam, csak filmeken illetve sok éve elvétve élőben."
Szimplán erre reagáltam, hogy már pedig vannak ilyenek, elég sokan.
Egy tíz éves Audi kb. 2 millió forint. Egy új, full extrás viszont drágább, mint egy Tesla Model S.
A 20 éves BMW meg aztán végképp nem a sikeres életet sugallja.
Biztos latni ilyet, en annyira nem figyelem, hogy masok mit csinalnak, mert
1: nem erdekel
2: tobbre tartom magam annal, hogy csak a penz es a luxus miatt eltartassam magam
3: akinek ilyen no kell, azzal ugysem illunk ossze, minek foglalkozzak vele? Foglalkozom olyanokkal inkabb, akiknel latok eselyt az osszejovesre.
4: rengeteg vonzo konyvelo, ugyvedno, pszichologus es orvosno is van, ok nem varnak eltartasra, csak erdekes, oket senki nem veszi eszre, mert minek? Meg neki ugye konnyu szepnek lenni jo fizuval..
5: ha ilyen nore vagysz mindenaron, es zavar, hogy a dagadt bmwsek lenyuljak toled, akkor hizz meg es vegyel egy bmwt. Biztos banod, hogy neked nincsenek ilyen plasztik baratnoid akiknek csak a penzed kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!