Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nem is érdeklem őt valójában?
Megismerkedtem Badoon egy 20 éves, korombeli lánnyal. A legelején még javarészt egyből el is olvasta amit írtam neki, persze egyből bókolgatott is nekem pl.: "tőled majd fel vidulok." Stb... szöveggel. Tegnap találkoztunk pár napnyi írás, és egy videó hívás után. Eléggé nyomult is rám, adott ő magától szájra puszit. Azt állította, hogy én tökéletes vagyok neki. Viszont el csíptem véletlenül a mobiljában, hogy egy srác is szívvel volt be írva a Messengerben. Azt mondta, hogy már törölte is azt a nevet, és csak legjobb haver. Nem is keres úgy igazán, hiszen 3 napja is csak úgy le ment netről köszönés nélkül, és az SMS-emre ezt illetően nem is kaptam választ. Ma is én írtam rá. De azt bezzeg mondja, hogy legközelebb egyenesen hozzájuk megyünk, és nem enged haza engem.
Szerintetek mit kezdjek ezzel a helyzettel? Mit csináljak? A válaszokat előre is köszönöm.
Az ilyet hanyagolni kell, dobbants! Figyelj a gyanús jelekre! Amit leírtál, ahhoz hasonló velem is történt. Ha nincs ló, jó a szamár is alapon volt velem, de közben badoozott. Kitettem a szűrét, mielőtt belemelegedtünk volna.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!