Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Erdeklem vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdeklem vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy ferjem de mar csak a muszajsag miatt elunk egyutt megismertem valakit beszelgetunk sokaig ugy h nem tortent semmi mas aztan ott hagytam a ferjem egy hetre azon a hete mug kulon voltam a ferjemtol talalkoztam a masikkal 2* szex nem volt nem ertem ot most nem is beszel velem en probaltam keresni de o csak ilyeneket mondot h ne zajlassam stb, en beleszerettem nem tudom elfelejteni mikor egy tarsasagban vafyunk keruli a tekintemet valamukor meg ugy nez ram mintha en lennek elete szerelme nem tudom eldonteni h mit akkar ti hogy latjatok
2017. márc. 16. 09:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Van valakije?

B lehetőség, lehet azt hiszi miatta hagynád el a férjed, és ilyen nővel minek kapcsolatot, lehet mellőle is tovább állnál, holott azt írod már amúgy se szeretted.

Lehet ezt el is mondtad neki, csak nem hiszi el, zavaros szituáció.

2017. márc. 16. 09:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok.
2017. márc. 16. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyerek van?
2017. márc. 16. 10:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem ugy jött le hogy feladta nem hisz a kapcsolatotokban !Az is lehet hogy màr koràbban jàrt igy és nem akarja mégegyszer megütni a bokàjàt igy csak szexet akart ennyi!
2017. márc. 16. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!