Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » En mar semmit nem értek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En mar semmit nem értek. Tetszem még neki vagy nem erdeklem mar egyaltalan?

Figyelt kérdés
Szóval!Egy éve dolgozom egy helyen es a főnököm az első perctől fogva érdekel,mint férfi!Nagyon ritka,ha megfog valaki,tenyleg nagyon az!Sosem történt köztünk semmi azt sem hinnem,hogy van róla fogalma,hogy konkretan minden percben rágondolok!Nem is szeretném,hogy tudja!Nem gyerekek vagyunk mar es mindkettőnk párkapcsolatban él.Regebben kaptam tőle bókokat,es lattam,hogy mint nő tetszem neki!Vegig mér es felre nem érthető célzásokat tett.Aztam egy nap engem áthelyeztek mashova az én kérésemre,de tiszta sor volt hogy kb két hónap es visszatérek.Mégis mindenki elbúcsúzott tőlem az irodába.Az,hogy krt honap múlva visszamehettem csak rajta múlt,egy a helyemet atvevo lányt athelyeztetett máshova,hogy visszatudjak menni!(persze én jobban is vegeztem a mumkat mint ő tehat ez is lehet az ok)Miutan visszajöttem volt egy Welcome bulim is ahonnan ő érkezésem előtt villámgyorsan lelepet,aztán körülbelül egy hónapig igy intézte a dolgokat,hogy ne is talalkozzon velem veletlenul sem!Azota összefutottunk párszor,de kerüli a szemkontaktust,ha teheti mihamarabb elsiet.Ha kerese van,mar a kollégámnak mondja el meg akkor is ,ha tudja azaz én feladatköröm.Mintha menekülne előlem,de nem értem az okát!Rákérdeztem a munkámmal van e baj!Azt mondta mindent csinálok es ennyivel le is zárta.Miert fut előlem?

#Tetszem még #menekül előlem #fél az érzéseiről #vagy nincsenek is erzesei
2016. nov. 19. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Ahogy leírtad a történetet sajnos a kérdésed második felére lehet gondolni: nem érdekled egyáltalán.

A munkádat biztos értékeli, de felejtsd el mint pasit.

2016. nov. 19. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak mint főnököd viselkedik már, és nem mint potenciális ágypartnerrel. Biztos tetszel neki, de nem akar tőled semmit. Vagy kokit kapott fentről ha esetleg volt ott korábban is olyan jány, ki szívesen tolta le neki a bugyit, és kiderült.

30/F

2016. nov. 19. 20:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Talán jobb is ez igy csak nem ertem miert nem tudom kiverni a fejemből.
2016. nov. 19. 20:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Azért zavar a dolog ,mert Elvileg nem tud rola ,hogy nekem tetszik es tetszett akkoris amikor ő bókolt nekem!Tehat semmi nem történt köztünk!Es szo szerint kerüli a találkozást!Ha én dolgozok inkabb nem jön es atrakja mas időpontra azt a munkat,amit meg kell csinalni!Ha elkerülhetetlen akkor meg van,hogy felbehagyja es inkabb elszalad.
2016. nov. 19. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!