Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szex után már nem is érdeklem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után már nem is érdeklem annyira? Miért?

Figyelt kérdés

A baràtommal bem règ költöztünk össze.

Rövid ideje ismerjük egymàst, de a tàvolsàg miatt nem tudtunk màs megoldàst..csak az összeköltözést.

Majdnem 3hônapot vàrt ràm... Pàr napja feküdtem le Vele.

Figyelmes...és jô vele...

De ugyérzem csökkent az iràntam valô lelkesedése.

Ha bajom van nem rohan megvigasztalni... Nem ölel meg annyiszor.. Elalvàs elött eddig àtkarolt, mostanàban màr nem.

Foglalkozik velem, mert napközben ha dolgozunk,is felhiv meg ìrogat... De lazàbbnak vagy tàvolsàgtartôbbnak érzem.

Mi történt?

2017. márc. 25. 11:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha 2 ismeretlen osszekoltozik, kb. a szex miatt, akkor abbol mit varsz, mi suljon ki? Alig ismeritek egymast.
2017. márc. 25. 11:37
 2/13 anonim ***** válasza:
81%

Gyakorlatilag a szexen kívül semmi nem motiválta a pasit és miután megkapott, lohadt az érdeklődése, mert igazából nem is ismeritek egymást

Jól írta az 1-es.

Most az következik, hogy alaposan megismerve (... és talán megszeretve?) egymást, együtt maradtok, vagy hamarosan elválnak útjaitok.

2017. márc. 25. 11:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Összeköltözni, úgy hogy nem volt előtte szex, más szóval a legmélyebb intimitás, tényleg nagyon hülye ötlet volt.

Azt saját magamon megfigyeltem, hogy mikor már nagyon hiányzik a szex, akkor akár a barátnőmet, akár más nőket egyre szebbnek, egyre vonzóbbnak, egyre kedvesebbnek, szeretetreméltóbbnak látom. Szex után ez elmúlik, és visszaáll (illetve első szexnél beáll) a reális gondolkodásom. A változás mértéke lehet kicsi. Hogy onnantól nem lógok mindig szó szerint a nyakán, szóval legalább a wc-re kimehet egyedül :). De lehet nagy is, odáig, hogy te jó ég mibe keveredtem, ez a nő kimondottan taszít, hogy tudnék most gyorsan visszalépni a barátság vagy még az se szintre.

2017. márc. 25. 11:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Mert leginkabb a szex motivalta veled kapcsolatban. Az en baratom figyelme allando, az o viselkedeseben az egvilagon semmi valtozast nem tapasztalok soha szex elott es szex utan. Ugyanolyan bujos, szeretgetos utana is.
2017. márc. 25. 12:02
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez pozitív, hogy hétköznapiasabbra vette a figurát. Hiszen az egész életetek megváltozott. Összeköltözött veled, 3 hónapot várt rád, mégis mit vársz még tőle? Elfáradt, én is elfáradnék. Itt az ideje, hogy te invesztálj a kapcsolatba, és te adj neki erőt. És ez nem csak a szexet jelenti. Mosolyogj sokat, legyél vele kedves, gondoskodó, törődő, végre Ő is fontos legyen, nem csak a te gondjaid, meg a te megvígasztalásod. Tessék neki munka előtt narancslevet facsarni, hogy örüljön. Ennyi. Meg fogja hálálni :) .
2017. márc. 25. 12:22
 6/13 anonim válasza:
nem lesz egy hosszúéletű kapcsolat az már most biztos
2017. márc. 25. 13:40
 7/13 anonim válasza:
máshol nem tudtatok kefélni, csak összeköltözéssel volt megoldható?!
2017. márc. 25. 13:41
 8/13 anonim válasza:
50%

"Elalvàs elött eddig àtkarolt, mostanàban màr nem. "

egyértelmű, hogy van neki másik nőstény-szuka, de akkor azzal is összeköltözik a szerencsétlenje?!

2017. márc. 25. 13:48
 9/13 A kérdező kommentje:

Utolso koszi a "tutira meno, 100%ig biztos vagyok magamban" hozzaszolasodat.

De biztosan tudom hogy rajtam kivul nincsen senkije :)

Tekintve hogy egesz allo napndolgozik.raadasul ferfiak kozott es melobol is keres..felhiv stb.

Munka utan pedig azonnal hozzam jon haza.

2017. márc. 25. 13:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor mi a problemad? :D
2017. márc. 25. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!