Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem taszítanak az ilyen a karrierista, munkamániás nők?
Szerintem egy nő legyen nő és legyen fontosabb a kettőnk kapcsolata, az együtt töltött időnk, legyen házias (ebbe én is segítenék) és ha lesz család akkor inkább a gyerekkel legyen, mint a munkahelyen. Nekem is egy nyugodt munkahelyem van, itthon dolgozom, nem keresek rosszul, igaz túl jól sem. Szeretném, ha ő se lenne munkamániás, ne a pénz legyen központban.
Most ezt a rádióműsort hallgatom és nagyon sok igazság van benne:
https://www.youtube.com/watch?v=CY-gMqH1Goc
Aki meg csak a pénzt hajszolja, idővel rájön, hogy miről is csúszott le.
ha vki. szereti a hivatását és szeret dolgozni, nem csak a pénz miatt teszi.
hanem hivatásszeretet, önkiteljesedés, önmegvalósítás.
ha ezt te undorítónak tartod, hülye vagy, és nem látod át, miről szól ez az egész.
A karrierizmus egy visszataszító, negatív tulajdonság:
"karrierizmus
Törtetés; eszközökben nem válogató hajsza az egyéni sikerért. "
Van egy maréknyi idióta férfi, akiknek fáj, hogy a munkavállaló nők hátrányba hozzák a férfit, mint a teremtés koronáját. Mivel a nő többé nem kiszolgáltatott, ezért már nem tekint a férfire uraként és parancsolójaként. Elveszett a dominancia és az eltartói szerep. Szóval a nők húzzanak vissza a konyhába, az legyen a dolguk, hogy szolgálják őket és a gyerekeket. Mit képzelnek a nők, hogy nem akarnak férjhez menni meg szülni?! Vissza az ántivilágot, ahol még kuss volt a nő neve, örült ha fedelet meg ételt kapott, megbecsülte és tisztelte ezért az urát!
Társadalmi probléma nekik, hogy a nők függetlenek és válogatnak, nem mennek hozzá 18 évesen az első jöttmenthez, így a fiatal férfiak zöme állandó pnci nélkül marad, a népesség meg csak fogy. Emiatt abajognak, de eszükbe sem jut megvizsgálni, hogy mitől silányultak el ennyire a férfiak. Szerintük a nők tanulása és munkavállalása miatt. Ezért utálják a karrierista nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!