Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkamániás? Ezt hogy lehet kezelni? Vagy valóban ez lenne az élet?
A párommal 5 éve vagyunk együtt. Suliba jártunk, mikor összejöttünk. Most kb. fél éve neki már van állása, én még válogatatok, kiegészítő tanfolyamokon tanulok.
Egy ideje azt vettem észre, hogy reggel 6kor elindul, és este 7ig dolgozik. Se nap közben egy SMS, semmi. Beszélhgetni nap végén nem lehet, mert mindketten kiavgyunk. Talán a hétvégét együtt tudjuk tölteni, de annyi hobbija van, hogy egy mozi kettesben alig fér bele...... anyagilag is és időleg is.
Ezt hogy tudom kezelni? Ti hogy oldjátok meg?
Túlreagálom? ha lesz nekem is munkahelyem, akkor nem lesz időm ennyit agyalni ezen, hogy elhidegülünk egymástól, hisz 7napból talán 1-et ha egymással tudunk foglalkozni?
7-re ér haza vagy addig dolgozik?
Mondjuk mindegy. Az én párom meg van hogy délután dolgozik pár órát, így csak este 20-21 körül ér haza.
Mi szokott lenni a napi rutinotok?
Közös vacsi, közben beszélgettek mondjuk kicsit? Lefekvés előtt valami film/sorozat együtt?
Vagy hogy kell ezt érteni, egyáltalán nem foglalkoztok közben egymással?
Én is van, hogy 7 körülre érek haza, de párom általában meg később ahogy írtam. Fáradtan nem kell mindig nagy program, de egy közös vacsi, film, beszélgetés fél-fél órákra is sokat számítanak, és már nem érzed ezt.
26N
Egyébként én pl katasztrófa voltam, amikor nem volt munkám, mert ugye nekem annyi időm volt, hogy nem is tudtam mit kezdeni magammal, amitől csak még feszkósabb voltam. Ő meg fáradt. Nehéz időszak ez, mert én is többet vártam el akkor a páromtól, hogy foglalkozzon velem..
Szóval okosan.
Persze ha tényleg nem is töltötök hétköznap egy órát sem együtt este sem, akkor beszéld meg vele.
Ez az élet...
Mi mind a ketten 12 órában dolgozunk, mégis rengeteg időnk van egymásra, heti 3-4 nap biztos.
Nőj fel.
Én is sokat dolgozok, viszonylag kötetlenül a a kedvesem meg nagyon hülye munkahelyen, de azért napi 10-15 apró, vagy nem apró üzenet csak belefér.
Igazad van: közös élmények nélkül, - mindegy mi az - kiüresedik a kapcsolat.
Ezt is a páromtól tanultam, szóval, ne hagyd ezt annyiban
Ez nem a Nőj fel kategória te igen okos, te magad is írta, hogy 12 óra munka mellett is van időtök nektek pl egymásra...
A kérdező meg szimplán kevesli, hogy semmi nincs hétköznap, olvasd el még egyszer:
"Se nap közben egy SMS, semmi. Beszélgetni nap végén nem lehet, mert mindketten kivagyunk."
Szóval a sok munka, meg a fáradtság egy dolog, de ez nem ideális helyzet.
Én sem tudok nap közben nagyon a barátommal dumálni, meg facebookozni, de egy sms, vagy 1-2 üzenet, ha van valami, akkor egy hívás belefér.
Vagy max amikor végzek és munka után vagyok, ha nap közben nem volt. Persze nálam sem feltétlenül mindennaposak ezek.
De mi otthon hazaérve beszélgetünk, közösen kajálunk, és lefekvés előtt is együtt töltünk egy kis időt. (És nem kifejezetten a szexre gondolok most).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!