Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem taszítanak az ilyen a karrierista, munkamániás nők?
Szerintem egy nő legyen nő és legyen fontosabb a kettőnk kapcsolata, az együtt töltött időnk, legyen házias (ebbe én is segítenék) és ha lesz család akkor inkább a gyerekkel legyen, mint a munkahelyen. Nekem is egy nyugodt munkahelyem van, itthon dolgozom, nem keresek rosszul, igaz túl jól sem. Szeretném, ha ő se lenne munkamániás, ne a pénz legyen központban.
Most ezt a rádióműsort hallgatom és nagyon sok igazság van benne:
https://www.youtube.com/watch?v=CY-gMqH1Goc
szerintem egy női is lehet karrierista!
sehol nincs leírva, hogy kötelező gyereket szülni, otthon lenni!
ismerek ügyvéd nőt aki a karrierjének él, nem is akar családot és mégis nagyon vonzó szexi az ahogy lelkes, ahogy beszél...tele van élettel! attól, mert karrierista még nagyon rendes és kedves nő!
ő nem a pénz miatt karrierista, ő neki ez a hivatása! az emberek segítése, az igazság és a jog találkozása...
nagyon intelligens és attól, mert karrierista még rengeteg dologhoz ért
volt egy vicces kép ahogy autót szerel :D elég sok oldalú
mindenki azt tegye amitől boldog, ne a társadalom által elvárt dolgokra koncentráljon...
24F
miért ne lehetne a nőnek a munkája fontos, miért sütöd rá a karrierista bélyeget?
ha képzett, ha tehetséges,ha szereti, amit csinál, miért kiállhatatlan karrierista a szemedben?
és ha többet keresne, mint te, már szóba sem állnál vele?
2017-ben, amit most mostál, minimum bicskanyitogató, feudális.
a nő maradjon a fakanál mellett, és a pasi legyen számára a legfontosabb.
ez nonszensz!
szerintem te félsz az okos, erős, sikeres nőktől.
#3 Nem azt mondom, hogy legyen egész nap a konyhában és takarítson csak legyen házias, mert ez egy nőies érték. Az nem zavarna, ha többet keres, tőlem 100 ezerrel is többet kereshet nálam, csak ne legyen munkamániás és a legtöbb időt velem töltse.
Emiatt nem érzem magam feudálisnak.
Azért ezt a témát sok irányból is meg lehet közelíteni. Először is azért kezdtek a nők dolgozni, mert a férfiak nem voltak képesek (nem mindenki)annyi pénzt keresni ami elég lenne egy családot eltartani.
Egyre elfogadottabbá vált, hogy a nők is tanulnak és dolgoznak,és nekik is szükségük van arra, hogy elismerjék őket.
Egyre nagyobbak az elvárások, nőként is maximálisan meg kel felelni az elvárásoknak a unkahelyen is.
Nem panaszkodás képen, de azért nem egyszerű ám mindenütt megfelelni. Otthon a gyereknevelésben, a ház körüli teendőkben, a férjek elvárásainak, az anyósnak, az óvodának, iskolának és a munkahelyen. Sajnos a pénz központban van, mert annyi mindenre kell költeni, mert annyi mindent meg szeretnénk adni a családunknak, hogy egy idő után igen is fontossá válik.
Mi a gondod? Vannak mind két nemben, akiknek a karrier az első. Van akinek mindenek előtt a pénz. Van akinek a nyugodt békés családi élet.
Olyanok között kell keresgélni, aki hozzád közel áll. Te, egy nyugodt családi életet szeretnél, akkor ne a karrieristáknál próbálkozzál. Ennyire egyszerű.
és ha nem tud főzni és utálja a házimunkát, akkor mi van?
nem cselédnek nevelték, azért mert nők vagyunk, még nem kötelességünk szeretni a házimunkát és háziasnak lenni.
ez rendkívül patriarchális és szexista elvárás egy nő felé.
én például utálok mosogatni, unom a vasalást, és főzni sem szeretek, de tudok.
az autók jobban érdekelnek, vagy a fűnyírás, 4 nyelven beszélek, és cseppet sem érzem kevésbé nőnek vagy taszítóan karrieristának magam, és a párom sem.
A karrierista nem zavar, szerintem egy tök jó dolog, ha valaki szereti a szakmáját, próbál jó lenni benne, fontos neki a munkája, nekem sokkal pozitívabb, mintha az lenne az életcélja, hogy szül három gyereket és utána otthon van velük.
A munkamániás viszont zavarna, mert ő a munkáját a családja elé helyezi a fontossági sorrendben. Egyszer-egyszer belefér, de rutinszerűen rossz lenne, én sem tenném.
Szerintem undorító.
Családot alapítani, nevelni a gyerekeket, és vezetni a háztartást is ugyan olyan munka és felelősség mint a szerződéses.
Aki meg csak a pénzt hajszolja, idővel rájön, hogy miről is csúszott le....de az elpazarolt idejét már visszavásárolni nem fogja tudni.
Persze aki nem akar családot, annak nem is marad más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!