Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre féltékenyebb, de nem akarom, hogy ez miatt legyen vége. Mit tegyek?
20 éves vagyok, a párom 33. Nagyon szeretem. Nekem előtte senkim sem volt, nem éreztem úgy hogy bárki is olyan lett volna korábban az életemben, hogy lehetett volna egy második randiról szó. Aztán megismertem a páromat. Semmit nem sürgetett, várt rám, biztos lehettem benne, hogy szeret.
Abban most is biztos vagyok, hogy szeret. De nagyon féltékeny. Gyakran gondolja azt, hogy én vele nem vagyok boldog. Azt mondja, hogy sok közöttünk a korkülönbség, más dolgokra vágyunk, de ez nem igaz. Én akár szeretnék fiatalon is családot, mivel ő már akkor sem lesz fiatal hozzá, ha hamarosan így lesz. Nem érti, hogy nem vagyok kíváncsi más férfire. Azt mondja, hogy ma már nincsen olyan, hogy valaki az első szerelmével házasodjon össze, mert természetesen kíváncsi másra, érdekli milyen mással. De mi van, ha én boldog vagyok vele?
Mit tegyek, hogy a dolgok ne fajuljanak el addig, mint itt sok esetben? Hogyan értethetném meg vele?
Én erre lehet bevágnám a durcást, hogy ok, igazad van, nem akarok hozzádmenni, szeretném még megb..atni vagy 100 pasival, hogy jól megismerjem a férfiakat!
Nagy baj ha állandóan bizonyítani kell az ártatlanságod, a hűséged. Ezt én nem bírnám sokáig. Miért nem bízik benned? Nagyon önbizalomhiányos lehet, néhány komplexussal is gondolom. Ha ezt így folytatja valóban el fog veszíteni. Vagy lehet pont ez a célja, csak nincs szive neki kimondani... Ezt is megkérdezheted, hátha kapcsol...
A komplexust nem értem, de komolyan. Sokkal jobb pasi ő, én lányok között azért nem vagyok akkora szám. Ő jár edzeni, minden este futni megy, és még helyes is. Én a sminkemre, ruhámra figyelek, de alapvetően én csak ritkán járok edzeni. Inkább nekem kellení félnem, hogy elhagy, mivel szerintem jobb nőket is simán megkapna. Azért gondolom, hogy bennem van a hiba, hogy nem éreztetem vele eléggé.
Egyébként nem erőszakosan vagy durván mondja, de még csak nem is gyakran. Egyszerűen mióta ez előjött,gyakrabban jár edzeni és sokkal többet akar velem szeretkezni. Ennyi a változás, de ez feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!