Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel vege? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve. Lassan egy eves kapcsolatban vagyok, es fulig szerelmes. A baratnomnek nagy vagya volt Kinaban dolgozni, majd elni. Ilyen vonalon tanult. O se gondolta volna, de a sok munka es tanulas hamarabb kifizetodott, mint remelte. Meselte mikor osszejottunk, en is nyitott voltam ra, de 5 evnek hanarabb kizartnak tartotta a dolgot, es addig meg mast terveztunk, igy nem nagyon alltunk ra arra, hogy ketten hogy csinaljuk. Ha elmegy nem tudom mi lesz. :( Engem idekot a munkam, a nyelvet se beszelem, raadasul nem olyan egyszeru ott dolgozni, munkat szerezni, nagyon idoigenyes folyamat. Nem varhatom el tole, hogy engem valasszon az alma helyett, de persze nyilvan jol esne. Hazalatogatni se valoszinu, hogy surun fog, talan felevente, igy meg nem.lehet egy parkapcsolatot fenntartani. O is nehezen eli meg, sokat sir. Szerintetek? :(2016. dec. 4. 09:20
1/3 anonim válasza:
Engedd el. Ha valóban egymásnak lettetek teremtve, akkor egy idő után sikerül kimenned utána és ő örömmel fog várni, ha pedig nem akkor idővel túlléptek és találtok mást. Azt viszont ne kérd tőle, hogy feladja az álmait. Az ilyen helyzeten csak az idő segít. Mikor már hosszabb ideje távol lesztek ki fog tisztulni, hogy mi lenne a legjobb, de ne kösd őt magadhoz, még ha tudat alatt is, de rád haragudna, amiért nem élt a lehetőséggel. Tapasztalatból beszélek sajnos.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez - tudom, hogy szomoru, nem is bantani akarlak vagy ilyesmi - eleve halott ugy volt. Marmint gondolom beleszerettel, hallottad a tervezgeteseit, mondtad hogy "persze benne vagyok, menjunk!", de nem alltal neki a kovetkezo napon kinait tanulni, hogy ez tenyleg meg is valosulhasson. Es gondolom ez az elmult evben sem tortent meg, ha azt mondod, hogy nem beszeled a nyelvet. Tehat, mi lett volna 5 ev mulva? Hirtelen megtanulsz kinaiul, es ugy alakitod az eleted, a foglalkozasodat, hogy kapkodjanak erted a kinai munkavallalok? Tehat szerintem ez csak ido kerdese volt hogy mikor fog bekovetkezni, mert ez egyszeruen egy olyan alom, ami egesz embert kivan, es mas kedveert nem lehet belevagni.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem. Amikor megismerkedtunk eleve munkahelyi tovabbkepzest vegeztem, aminek ev vegen lesz vege, es nagyon megterhelo. Keptelen lettem volna a nyelvtanulasra koncentralni. Abban maradtunk, hogy ezt fejezzem be mindenek elott. Raadasul az en munkateruletemen kint nem elofeltetel a nyelvtudas, mivel az angol a kozos nyelv. A baratnom eleve nyelvi teruleten vegzett, es intenziven tanulta/anulja a nyelvet es meg neki is vannak nehezsegei. A kinait nem lehet 5 ev alatt megtanulni, igy hiaba allatam volna neki, talan a legegyszerubb dialektusban tudnek levest kerni egy utcai arustol. Nem hirtelen fella golasbol bolintottam ra. Engem is vonz a kultura es a lehetoseg, nagyon ambiciozus ember vagyok.
2016. dec. 4. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!