Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, melyik fiút választanátok?
1.Szűz, kedves, aranyos, önzetlen, jóképű, odaadó. Sajnos tapasztalatlanságából fakadóan az ágyban még nem lenne az igazi, de később belejöhet még.
2. Tapasztalt, puncimágnes, bunkó, akiről azt beszélik, hogy félisten az ágyban. Ő is jóképű lenne.
Mind a kettőhöz iszonyatosan vonzódnátok.
Vélhetően amelyikkel normálisan lehet 2 szót váltani.
Ez nem a tini párkapcsolatok rovat, hogy egy férfit 2 dolog jellemezzen a kinézete és a teljesítménye az ágyban
Komolyan ennyi nyerválkolást a szűz fiúktól a felnőtt párkapcsolatok rovatban.
Néha már szégyenlem magam, hogy férfiként nem vagyok szűz, manapság úgy tűnik ezzel már a kisebbséghez tartozom.
Ez csak egy elméleti kérdés volt. Nem kell egyből a torkomnak esni..
Tudom, két véglet.
5#
Nem így van. Én szexuálisan nagyon nehezen nyílok meg, egy bunkó jött-menttel képtelen lennék lefekeküdni. Nekem szükséges a bizalom és a szeretet ehhez.
Persze, mert minden szűz aranyos, odaadó, öbzetlen, és minden tapasztalt pasi bunkó.
Eleve olyan végletek, amiről írtál, nem nagyon létezik.
De kitalálom, te vagy 1-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!