Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok, melyik fiút választaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, melyik fiút választanátok?

Figyelt kérdés

1.Szűz, kedves, aranyos, önzetlen, jóképű, odaadó. Sajnos tapasztalatlanságából fakadóan az ágyban még nem lenne az igazi, de később belejöhet még.

2. Tapasztalt, puncimágnes, bunkó, akiről azt beszélik, hogy félisten az ágyban. Ő is jóképű lenne.

Mind a kettőhöz iszonyatosan vonzódnátok.

2017. ápr. 16. 20:50
1 2
 1/16 Linó03 ***** válasza:
82%
1-es. Én is szűz vagyok, majd megoldjuk :D
2017. ápr. 16. 20:52
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

Vélhetően amelyikkel normálisan lehet 2 szót váltani.

Ez nem a tini párkapcsolatok rovat, hogy egy férfit 2 dolog jellemezzen a kinézete és a teljesítménye az ágyban

2017. ápr. 16. 20:55
 3/16 anonim ***** válasza:
72%

Komolyan ennyi nyerválkolást a szűz fiúktól a felnőtt párkapcsolatok rovatban.

Néha már szégyenlem magam, hogy férfiként nem vagyok szűz, manapság úgy tűnik ezzel már a kisebbséghez tartozom.

2017. ápr. 16. 20:57
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Ha csak ez a két opció lenne, egyértelmű, hogy az 1-es. A kérdésednek értelme nem sok van.
2017. ápr. 16. 20:57
 5/16 anonim ***** válasza:
17%
Mind az 1-est fogják írni, de mind a 2-est választanák.
2017. ápr. 16. 21:01
 6/16 A kérdező kommentje:

Ez csak egy elméleti kérdés volt. Nem kell egyből a torkomnak esni..

Tudom, két véglet.

7/16 anonim ***** válasza:
87%
Kedves, önzetlen, odaadó vagyok, nem egy bunkó puncimágnes, és mégsem vagyok szűz. Nem gondoljátok, hogy a jellem és a szüzesség nem függ össze?
 8/16 A kérdező kommentje:
Ez csak egy elméleti kérdés. Jó, indídszkrét voltam, bocsánat! De lehet nem nyerek megbocsájtást...
2017. ápr. 16. 21:04
 9/16 anonim ***** válasza:
88%

5#

Nem így van. Én szexuálisan nagyon nehezen nyílok meg, egy bunkó jött-menttel képtelen lennék lefekeküdni. Nekem szükséges a bizalom és a szeretet ehhez.

10/16 anonim ***** válasza:
74%

Persze, mert minden szűz aranyos, odaadó, öbzetlen, és minden tapasztalt pasi bunkó.

Eleve olyan végletek, amiről írtál, nem nagyon létezik.

De kitalálom, te vagy 1-es.

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!