Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szerelem a legnagyobb szerelem?
Nem gondolom, hogy az első lenne a legnagyobb, mert mindegyik szerelem más és más, és szerintem mindegyikre ugyanúgy vissza tudunk emlékezni, mind felejthetetlen a maga módján. Velem jó pár hónapja szakított az elsőm, szerelmet nem, de szeretetet még most is érzek iránta elég sokat, annak ellenére, hogy csúnyán váltunk el és nem volt jó a kapcsolat utolsó pár hónapja. Talán ezt a szeretetet tudnám mondani, hogy miért más ő, mint az, akit utána szerettem meg.
22N
Nem, az még csak szárnypróbálgatás a legtöbbször. Persze akkor fájt mikor szakítottunk, de azóta áldom az eszem, mert megtaláltam a tökéletesen hozzám illőt :) Már eltelt azóta 7 év hogy vége lett az első szerelemnek, már őszintén alig emlékszem milyen volt.
2x/N
Az első szerelem olyan, mint mikor egy kiskutya rádkattan. Ártalmatlan, komolytalan, de lelkes.
Szerintem az első szerelem nem igazi szerelem, csak egy erős rajongás. Ahogy benő az ember feje lágya, máshogy fog szeretni. Lehet, hogy kevésbé lesz gyerekes rajongás, de erősebb és biztosabb dolog mint az első szerelem.
Nem. Az inkább csak a legártatlanabb szokott lenni.
Szerencsés esetben az utolsó a legnagyobb. Én jóban vagyok az összes exemmel, és bár mind szerethető valamiért, de én soha többé nem kezdenék újra kapcsolatot egyikkel sem.
A legoszintebben megelt szerelem.Minden masba mar "serultebben" kezd az ember.Ettol fuggetlenul a statisztika is azt mutatja h nem az elso szerelmukkrl elik le az emberek az eletuket altalaban.
Nekem 13evembe kerult lezarni magamban h nem egyutt oregszunk meg.Kozben jartunk masokkal majd osszejottunk ujra,hazassag,gyerekek,szoval minimum ket szallal kotodunk egymashoz.Olyan mint amit 18evesen ereztem mar senkivel nem lesz mert kozben "megoregedtem",rakodtak ram tapasztalatok,csalodasok is,valtoztam is, de lehet meg melyen es kisebb langon tartosabb szerelmet megelni,tapasztalom is,igy nem sirom vissza az 1.t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!