Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az első szerelem a legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szerelem a legnagyobb szerelem?

Figyelt kérdés
Ki hogy van ezzel? Van akinek ilyen volt vagy épp ellenkezőleg,nem tulajdonitott neki nagy jelentőséget? Esetleg van aki szakitás után évek múltával is érez még valamit az első szerelme iránt? Vagy vannak olyanok akiknek beteljesült és össze is házasodtak?
2017. ápr. 13. 00:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem mert csak hülyitett..azt mondta nem venne feleségül
2017. ápr. 13. 00:35
 2/12 anonim ***** válasza:
60%

Nem gondolom, hogy az első lenne a legnagyobb, mert mindegyik szerelem más és más, és szerintem mindegyikre ugyanúgy vissza tudunk emlékezni, mind felejthetetlen a maga módján. Velem jó pár hónapja szakított az elsőm, szerelmet nem, de szeretetet még most is érzek iránta elég sokat, annak ellenére, hogy csúnyán váltunk el és nem volt jó a kapcsolat utolsó pár hónapja. Talán ezt a szeretetet tudnám mondani, hogy miért más ő, mint az, akit utána szerettem meg.

22N

2017. ápr. 13. 00:45
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem, az még csak szárnypróbálgatás a legtöbbször. Persze akkor fájt mikor szakítottunk, de azóta áldom az eszem, mert megtaláltam a tökéletesen hozzám illőt :) Már eltelt azóta 7 év hogy vége lett az első szerelemnek, már őszintén alig emlékszem milyen volt.

2x/N

2017. ápr. 13. 00:54
 4/12 anonim ***** válasza:
46%

Az első szerelem olyan, mint mikor egy kiskutya rádkattan. Ártalmatlan, komolytalan, de lelkes.

Szerintem az első szerelem nem igazi szerelem, csak egy erős rajongás. Ahogy benő az ember feje lágya, máshogy fog szeretni. Lehet, hogy kevésbé lesz gyerekes rajongás, de erősebb és biztosabb dolog mint az első szerelem.

2017. ápr. 13. 01:21
 5/12 anonim ***** válasza:
35%

Nem. Az inkább csak a legártatlanabb szokott lenni.

Szerencsés esetben az utolsó a legnagyobb. Én jóban vagyok az összes exemmel, és bár mind szerethető valamiért, de én soha többé nem kezdenék újra kapcsolatot egyikkel sem.

2017. ápr. 13. 01:22
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
Hát...miként határozzuk meg az első szerelmet? Amikor az oviban Jucika és Pistike szerelmesek, az számít? Vagy amikor általánosban már szajrapuszit is mernek adni egymásnak? Vagy az a bizonyos gimnazistaszerelem? Egyáltalán, viszonzottnak kell lennie, vagy lehet egyoldalú?
2017. ápr. 13. 07:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem ovis szerelemre gondoltam. Mondjuk első "komolyabb".
2017. ápr. 13. 08:05
 8/12 anonim ***** válasza:
57%

A legoszintebben megelt szerelem.Minden masba mar "serultebben" kezd az ember.Ettol fuggetlenul a statisztika is azt mutatja h nem az elso szerelmukkrl elik le az emberek az eletuket altalaban.

Nekem 13evembe kerult lezarni magamban h nem egyutt oregszunk meg.Kozben jartunk masokkal majd osszejottunk ujra,hazassag,gyerekek,szoval minimum ket szallal kotodunk egymashoz.Olyan mint amit 18evesen ereztem mar senkivel nem lesz mert kozben "megoregedtem",rakodtak ram tapasztalatok,csalodasok is,valtoztam is, de lehet meg melyen es kisebb langon tartosabb szerelmet megelni,tapasztalom is,igy nem sirom vissza az 1.t.

2017. ápr. 13. 08:26
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
Nalam nem
2017. ápr. 13. 08:40
 10/12 anonim ***** válasza:
35%
Én 18 voltam, amikor összejöttem az első szerelmemmel. Előtte kb még oviban, iskolában sem voltam szerelmes. Minden értelemben ő volt nekem az első. Szerettem, és tudom, hogy ő is szeretett. Több, mint 10 volt köztünk, neki ez már egyáltalán nem az első volt. Talán ezért is szerettünk máshogyan. Amikor benne voltam a kapcsolatban, biztos voltam benne, hogy ez egy nagy szerelem. Aztán megismertem a páromat, és (anélkül, hogy megcsaltam volna), szakítottam az elsővel. Ennek már 4 éve. Hihetetlen volt rájönni, hogy amit az első iránt éreztem az, ahogyan korábban írták, inkább rajongás volt és inkább valamilyen erős szeretet, de nem szerelem. Pedig akkoriban én is azt hittem. Erre szerintem csak utána jön rá az ember. A mostani párommal más, mert mind a kettőnknek van már tapasztalata, tudja, hogy ez mennyivel másabb/jobb, mint az előző. Van akinek összejön az első, és házasság lesz belőle, de nem biztos, hogy ahhoz megy hozzá, aki a legnagyobb szerelme. Csak az biztos, hogy az első.
2017. ápr. 13. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!