Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik szerelem első látásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik szerelem első látásra?

Figyelt kérdés
Ki tapasztalt már ilyet?

2017. jan. 17. 03:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem.

Vonzódásnak nevezik azt.

2017. jan. 17. 03:16
 2/15 anonim ***** válasza:
Mivel a másik külső és belső tulajdonságaiba szeretsz bele, de a belsőket csak hosszú idő után kezded kapizsgálni, így nem. Max nagyon bejön az elején valaki a külseje és a töredék információk alapján.
2017. jan. 17. 03:56
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem. Az nem szerelem, hanem vagy. A kettő nem ugyanaz.
2017. jan. 17. 04:07
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
Igen.
2017. jan. 17. 04:15
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem létezik. Hiába írják némelyek, hogy csak a külsőt látod ez nem igaz. Egy ember járása, nézése stb is nagyon sokat elárul az adott személyről. Tudatalatt is.

Egyébként ez a jelenség (szerelem első látásra) leginkább a férfiakra jellemző. Valahol ki is mutatták ezt egy tanulmányban, hogy a nőknél fokozatosan érik be, a férfiak egy részénél pedig már ahogy meglátják a nőt tudják hogy ő az. Érdekes.

2017. jan. 17. 07:05
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
Ja, egy angol kutatóintézetben? :D
2017. jan. 17. 07:29
 7/15 anonim ***** válasza:
97%

Sokáig nem hittem benne, butaságnak gondoltam, mert mégis első látásra mit lehetne elsőre meglátni a másikban? Nem lehetne még komoly érzelmet levonni belőle,csak kb. annyit mint, hogy hű ez igen! Nem is ismered, még is miért szerethetnél bele? Az érzelmek is csak később jöhetnek...

Gondoltam én... amíg nem találkoztam a feleségemmel, majdnem 14 éve vagyunk együtt, ebből 6 év házasság. S be kell valljam, mind a ketten első látásra egymásba szerettünk.

Most sokan hitetlenkedtek, régen én is kinevettem volna az ilyet. De amikor megláttuk egymást és egymás szemébe néztünk, elvesztünk. Mind a ketten tudtuk, hogy igen! Ez az! Őt kerestem egészen idáig és még szinte megszólalni sem tudsz!

Nevetséges mi? De szerintem, még ha ritka is, van ilyen!

2017. jan. 17. 07:33
 8/15 anonim ***** válasza:
74%

A szerelem a hormonok játéka. Amikor meglátunk valakit és szimpatikusnak látunk az nem csak vizuális dolog,hanem egy "kémiai" reakció.Tudat alatt a tested már reagál a külső inderekre (látvány,illat,stb)amitől beindul a vonzalom. Szerintem ez már nevezhető szerelemnek. Idővel ez az érzés átalakul,amikor megismerjük a másikat és minden furcsaságát elfogadjuk az is szerelem, de idővel átalakul-hat szeretetté. A szerelemnek egy a célja, a fajfenntartás, kb.1,5 évig tart.

Amikor szerelmesek vagyunk majd megőrülünk a másikért, amikor szeretünk az már tele van ám kompromisszumokkal.

2017. jan. 17. 07:52
 9/15 anonim ***** válasza:

Szeretném hinni, hogy igen.

Bár még sose volt benne részem (pedig már 30 felett vagyok).

2017. jan. 17. 10:21
 10/15 anonim ***** válasza:
Dehogy letezik. Viszont vannak sokan akik hisznek benne. Csakugy, mint ahogy a horoszkopot is benyaljak, meg a gyikembereket is. Neha irigylem is oket, nekem ahhoz eleg sok lsd kell, hogy ilyen mesevilagban tudjak elni akarcsak par orara
2017. jan. 17. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!