Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki még most is az első párjával van már nagyon hosszú ideje?
Házasok vagytok már, esetleg szülők is? Van, aki azt érzi, hogy az első szerelmével fog megöregedni, annyira jó a kapcsolat még pl. 10 év után is?
Vagy a másik véglet, hogy sajnos már nem olyan jól működik a dolog, ellaposodott, de még aféle "langyos víz" módjára azért ellavírozgattok, bízva abban, hátha jobb lesz?
Nekem már volt több barátnőm is, de van egy ismerős pár, a nő osztálytársam volt gimiben, a srác évfolyamtársam. 15-16 évesen jöttek össze, első kapcsolat, azóta együtt vannak, már házasok is - most vagyunk 30 évesek.
Azt nem tudom, milyen a kapcsolatuk, mert nem vagyunk annyira jóban, de gondolom annyira nem lehet szörnyű. Szóval van erre is példa :)
Tíz éve vagyunk együtt férjemmel. Nekem ő volt az első.
Szülők vagyunk már, és azt hiszem pont ez az, ami még összetart minket, legalábbis az én részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!