Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan, aki még most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki még most is az első párjával van már nagyon hosszú ideje?

Figyelt kérdés

Házasok vagytok már, esetleg szülők is? Van, aki azt érzi, hogy az első szerelmével fog megöregedni, annyira jó a kapcsolat még pl. 10 év után is?

Vagy a másik véglet, hogy sajnos már nem olyan jól működik a dolog, ellaposodott, de még aféle "langyos víz" módjára azért ellavírozgattok, bízva abban, hátha jobb lesz?

2017. márc. 9. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Apámnak első kapcsolata és most is tart. 20 évesen jöttek össze. Nem mondanám egy nagy kapcsolatnak. Inkább csak meg vannak unalmasan egymás mellett.
2017. márc. 9. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:
20%
28f vagyok, még nem volt kapcsolatom, de ha lesz akkor az lesz az első és valószínűleg vele maradok mindörökre.
2017. márc. 9. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem már volt több barátnőm is, de van egy ismerős pár, a nő osztálytársam volt gimiben, a srác évfolyamtársam. 15-16 évesen jöttek össze, első kapcsolat, azóta együtt vannak, már házasok is - most vagyunk 30 évesek.

Azt nem tudom, milyen a kapcsolatuk, mert nem vagyunk annyira jóban, de gondolom annyira nem lehet szörnyű. Szóval van erre is példa :)

2017. márc. 9. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:
En 25 eves no vagyok. A kapcsolatunk 5 eve tart. Neki nem en vagyok az elso, nekem viszont o. Hat en ragaszkodo tipus vagyok. Nem mondom, hogy minden felhotlen. Keteselyes a dolog.
2017. márc. 9. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Tíz éve vagyunk együtt férjemmel. Nekem ő volt az első.

Szülők vagyunk már, és azt hiszem pont ez az, ami még összetart minket, legalábbis az én részemről.

2017. márc. 9. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:
6.5 éve vagyunk együtt, igaz ez nincs még 10. Mindkettőnknek mi voltunk az elsők. Azóta is nagyon szeretjük egymást, nem lapos a kapcsolatunk.
2017. márc. 9. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!