Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik a szerelem első látásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik a szerelem első látásra?

Figyelt kérdés
Létezik a szerelem első látásra, vagy ezt csak mi beszéljük be magunknak, ha szimpatikusnak találjuk az illetőt ?
2017. jan. 19. 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha az első látás azt jelenti, hogy elsétál előtted, és slow motion-ben látod, az nem szerelem.

Szeretni azt tudod, akit ismersz, mert ha ismered, tudod, hogy mit szeretsz benne.

2017. jan. 19. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem létezik. Vonzalom viszont igen, és ahogy megismerjük az illetőt, ez átalakulhat szerelembe.
2017. jan. 19. 18:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálam nem. Én csak az ember személyiségébe, intellektusába tudok beleszeretni, igazából még vonzódni se tudok ezek hiányában túlzottan. Ahhoz, hogy valakibe beleszeressek ismernem kell.
2017. jan. 19. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Na most lehet a szavakon lovagolni. Szerintem igen. Csak az ugye nem a rozsas szerelem hanem valami nagyon osi eros szexualis vonzalom. Ami ugye amugy a szerelem alapja.

A ferjem es koztem izzot a levego az elso pillanattol. Szerintem ez szerelem elso latasra volt. De ha valaki azt mondja csak vagy elso latasra, elfogadom. A lenyeg hogy sosem voltunk baratok mar az elso talalkozas utan egyertelmu volt a kimenetel.

2017. jan. 19. 18:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Volt,hogy megláttam egy férfit és teljesen belézúgtam.
2017. jan. 19. 18:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen. De ne keverd azzal, hogy a szimpatikus emberbe szerelmes lennél. Képzeld el, hogy fényképeket nézegetsz, és szortírozod, ki a szimpatikus és ki nem. Szerinted mennyi az esélye, hogy beleesnél valakibe? Nem sok, de nem zárható ki. Vagy nézzük a vakrandikat. Van esélye annak, hogy találsz egy igazi - tehát nem szimpatikus - párt magadnak? Van.

Ha valaki még nem találta meg az igazit, az nem jelentheti azt, hogy nem is létezik.

A szimpatikus emberek között nem fogod megtalálni, mert ez az érzés annál több, úgy látszik neked még nem jött el, de remélem lesz benne részed.

2017. jan. 19. 18:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Létezik szerelem első látásra, vagy sétáljak el előtted még egyszer (már, ha nő vagy)?
2017. jan. 19. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Na most miert pontoztatok le? Mert nem ismerkedtunk a ferjemmel honapokig mielott egymasba szerettunk?
2017. jan. 19. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!