Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy direktbe csinálta?
lehet az, hogy valakik nem jöhetnek össze külső okok miatt, és a srác direkt bunkó a lánnyal, hogy legyen ereje elszakadni tőle?
például azt mondja neki, hogy nem szerelmes belé, hogy szívás lenne vele az élet, hogy menjen, keressen mást magának.
ugyanakkor előtte pár nappal is azt mondta, hogy ugyanúgy érez, mint a lány, szereti.
de nem jöhetnek össze, mindketten szenvednek ettől, és a srác így akar segíteni a lánynak, hogy túl tudjon lépni rajta, hogy nyersen és szándékosan bunkón beszél vele.
és a lány erre rájön, összerakja, hogy amiatt olyan, de közben nem változott semmi.
akkor mit tegyen a lány?
(együtt továbbra sem lehetnek, komoly okok vannak, amit nem tudnak legyőzni.)
rossz a kérdésem: tudom, hogy direkt csinálta, nincs kétség.
a kérdés: mit tegyen a lány?
Először is mi az oka annak, hogy nem tudtok együtt lenni?
Nézd, igazából találgatod, hogy ő most direkt bunkó-e vagy sem. Meg is kérdezted tőle, hogy direktbe csinálja-e?
Ha tényleg képtelenség, hogy együtt legyetek, akkor sajnos egy ideig ne kommunikáljatok, mert ezzel a bunkózással csak azt fogja elérni, hogy benned összetörik a róla alkotott kép. Egy ideig az agyadban tagadod ("nem, én őt nem ilyennek imertem meg, tuti, hogy csak azért teszi, mert nem akarja, hogy szenvedjek"), de idővel étalakul a róla alkotott képed a negativ irányba.
Ha nem igy szeretnél ré emlékezni/nem ilyen véleményt szeretnél róla formálni, jegeljétek (legalább egy ideig) a beszélgetést, amig le nem csillapodnak a kedélyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!