Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta?
Figyelt kérdés
Egy év után felkerestem a volt barátomat akivel 3 évig voltam együtt. Két napig beszélgettünk folyamatosan, feljöttek a régi dolgok, és azt mondta hogy egy kicsit hiányoznak a hülyeségeim és imádta hogy folyamatosan csipkelődtünk. Volt egy ötlete, hogy találkozzunk és nézzünk meg egy filmet győrben. Nos féltem belemenni, de megadtam magam. Elmentem. Találkoztunk és minden olyan volt mint régen. Mintha nem esett volna ki az az egy év. A film előtt közölte, hogy azért választott ilyen későit mert nem megy vonatom utána haza és menjünk hozzá fel Komáromba. Ez részben volt igaz, mert már a vonatajtóban közölte, hogy megy vonatom, még meggondolhatom magam, de nem fordultam vissza. Odaértünk, az első szám, amit meghallgattunk az egy bocsánatkérős szerelmes szám. Meg azt az alsónadrágot vette fel amit kapott tőlem. Azt az egyetlen egyet. Ilyen apróságokra is figyelt. Nagyon sokat beszélgettünk, elmesélte hogy feljöttek az érzései amikor írtam neki. És ha tehetné lehetne neki akárkije, de mégsincs. Láttam rajta, hogy talán még mindig érez valamit. Amikor megcsókolt, a mellkasára raktam a kezem és mintha ki akart volna ugrani. Szeretkeztünk is és ölelkezve aludtunk el. Na most nem tudom hogyan tovább. Sokan óvtak tőle, és mondták hogy ne menjek.2016. febr. 8. 18:11
1/10 anonim válasza:
Miért kerested fel, ha nem is tudod hogy mit akarsz?
2/10 anonim válasza:
Szerintem szimplán szexre vágyott.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem teljesen zártuk le. Egyetem után hazaköltözött, én még mentem hozzá, de elég keveset tudtam, veszekedtünk is miatta sokat és ezért talált magának valaki mást.
2016. febr. 8. 18:34
5/10 A kérdező kommentje:
Volt bennem egy olyan hogy magamnak se akartam bevallani, de még mindig szeretem.
2016. febr. 8. 18:35
6/10 anonim válasza:
Adj magatoknak még1 esélyt hátha :)
7/10 anonim válasza:
Hát akkor hajrá, én ebből a nettó 19 sorból azt látom, te is még mindig érzel iránta valamit. (am a leírásban a válasz a feltett kérdésedre)
8/10 A kérdező kommentje:
Ez annál bonyolultabb. Megkérdeztem, hogy miért csinálta, azt mondta azért hogy hazavigyen, de érzelmi szarokról nem fog beszélni mert nem akar most.
2016. febr. 9. 12:14
9/10 A kérdező kommentje:
És tudom nagyon jól hogy sose szeretett beszélni ilyenekről
2016. febr. 9. 12:14
10/10 anonim válasza:
Majd pár nap múlva kiderűl,hogy mit akart valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!