Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült valami, de szeret. Nem tudja, hogy miét csinálta. Szerintetek? 19/l
A barátomról kiderült, hogy az egyik ismerősével ölelkezett, vagy kije, már nem tudom. Összebújtak és ennyi.
Tehát röviden; Felment a csaj a lakására. Új lakás, megmutatta neki. És összeborultak... A tesóm felment váratlanul és meglátta.
Nem tudja, hogy miért?!
Teljesen kibuktam...
Hogy a f_$zba nem lehet ezt tudni???
Szerintem meg tudja, csak hallgat...
Szerintetek?
#1 Most ugye csak viccelsz???/
#2 A barátom lakása. Megmutatta a csajnak.
Ez a nem tudja miért tényleg picit gyanús. Fel kell tenned a kérdést, hogy bízol-e a párodban. Ha nem, akkor üljetek le, beszéljétek meg, de ha kitérő válaszokat ad, akkor felesleges időt pazarolnod rá.
Ellenben egy ölelésben nincs semmi. Én gyakran ölelgetem azokat, akikkel jó baráti viszonyban vagyok, annak ellenére, hogy alapvetően írtózom az érintéstől. Viszont hozzám közelállóktól igénylem. Tegnap is megöleltem egyik fiú barátomat, mert jól esett, de ez nem jelenti azt, hogy nem szeretem páromat. Mondjuk én el is mondtam, hogy szoktam ilyet, és el is mondtam az okát, mivel nincs mit titkolnom, félreértéseket pedig nem szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!