Vettem egy elvileg yorkit de mint kiderült egyáltalán nem yorki elvileg palotapincsikeverék a lényeg hogy most 7hetes és játék közbe nagyon morog erősen harap és ugat Ez baj enyi idősen? Volt már kutyám de ezt nem csinálta. Eről hogyan szoktasam le?
7 hetesen az anyja mellett lenne a helye én tenyésztő vagyok és már azt se szeretem akik már 8 hetesen itt toporognak, hogy vinnék...12 hetes kor előtt én oda nem adok kutyát...
amit leírsz az normális játék bár kicsit agresszívan és ha vele lenne az anyja az megtanítaná neki, hogy ezt nem szabad...most ez rád hárul.
A szobatisztasághoz pedig idő és türelem kell nem feltétlen 1 hét egy ilyen kicsinél lehet akár 1 hónap is...
Egyszerűen nem értem.... Jönnek a kérdések apró, pár hetes kölykökről, hogy morog-harap, hogyan lehet leszoktatni?
A kiskutya kutyaként viselkedik. Csak azt teszi az új gazdájával, amit az alomban tenne a testvéreivel. Morog, harap, játszik. Nincs semmi csodaszer a leszoktatásáról, csak annyi, hogy nem engedem meg, hogy csinálja. Ha rágja a kutya az asztal lábát, szinte minden gazda automatikusan letiltja róla a kiskutyát. Akkor a morgás-harapás letiltása miért olyan nagy dolog?
1) ne engedd neki
2) ha bárki azt mondja, hogy majd kinövi, röhögd ki, mert ordenáré hülyeségeket beszél
Nem úgy nézel ki mint akinek volt már kutyája.
A harapdálás teljesen normális ennyi időssen.Huzd el a kezed ha beleharap és nyüszíts egyet mintha kutya lennél és fájna amjd hagyd őt ott pár oercre.
A szpbatisztaság 7 hónapos korig lehet problémás...semmi baja.Egyszerűen ő még kicsi a pelenkához,azér mutazsd neki folyamatosan hogy hova kéne.Majd ha már kijárhat lehet a napi 4-5 sétával fog szobatiszta lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!