Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehetséges ez, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges ez, hogy csinálta ez a lány? És hogy hozta ezt össze ez a férfi?

Figyelt kérdés
Járok egy helyre, ahová csak nők járhatnak. Felbukkant egy férfi legutóbb, akire a szinglik kb. mind felfigyeltek, mert helyes volt, meg így fejre igazán kedvesnek és okosnak tűnt. Már pont beszéltük pár lánnyal, hogy oda megyünk dumálni hozzá, mikor az egyik társunk egyszercsak átviharzott a tatamikon, és a nyakába ugrott. Hát, leesett az állam. Magamban azt mondtam: "EZ a barátja??", mert hogy nem néztem volna ki a lányból hogy egy ilyen pasi lenne a barátja. Nem rosszból mondom amúgy. De tényleg meglepett meg picit irigyeltem. Aztán a lányok már pont mondták, biztos a bátyja, mikor megcsókolták egymást. Na mindegy, nem irigylem tőle, de örülnék hasonló sikernek.
2016. dec. 7. 15:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Csak én nem értem a kérdést? H ezzel most mit szeretnél megtudni? Vagy mi is ebben a probléma? :D Nyakába ugrott majd megcsókolták egymást és ti csodálkoztatok, h ilyen helyes pasija van :D És?
2016. dec. 7. 15:16
 2/14 anonim ***** válasza:
szerintem ez egy teljesen mindennapi szituáció hogy egy lánynak van barátja.. vagy... ebben mi a különleges ??
2016. dec. 7. 15:46
 3/14 A kérdező kommentje:
Kedves első, hangsúlyozom: HOGY CSINÁLTA ez a lány, HOGY HOZTA EZT ÖSSZE ez a férfi?
2016. dec. 7. 15:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: Hogy csinálta a lány? Jókor volt jó helyen, h megismerkedtek

Hogy hozta össze a pasi? H valószínű randizgatni kezdtek :D

Erre gondoltál? :D

2016. dec. 7. 15:50
 5/14 A kérdező kommentje:
Kedves második. Az nyilván hétköznapi hogy valakinek van barátja. De az nem, hogy egy olyan lánynak mint ő, aki nem túl szemrevaló, olyan barátja van, aki nagyon sok nőnek bejön. Nem egy kaliberűek.
 6/14 A kérdező kommentje:
4# Ilyesmire. :P
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok ilyen van, h nagyon helyes pasi mellett csúnya lány (szerinted) és fordítva! Nálam ez nem meglepő, mert én sok ilyennel találkoztam és mára ez nem fura nekem :)
2016. dec. 7. 15:59
 8/14 anonim ***** válasza:
77%

Lehet, hogy a csaj tud valamit, amit te nem. ;)

Pl. nem ilyen irigy és rosszindulatú, nem néz le másokat, meg egyebek.

A srác meg úgy hozta össze, hogy neki ilyen csaj az esete, elvégre nem neked kell tetszenie. És valószínűleg ő is van olyan értékes ember, hogy a barátnője belső tulajdonságai teszik boldoggá, és nem az, ha sokan nézik az utcán.

Majd ha egyszer felnősz, megérted.

2016. dec. 7. 16:59
 9/14 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon beteges gondolkodásod van. Ne te akard megmondani, ki hogy néz ki és ki, kihez illik, kinek, kivel kéne össze jönni, vagy nem.
2016. dec. 7. 17:08
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

egyszerűen te az optikát nézed és itt vége is a gondolkodásodnak..

Lehet hogy a pasinak bejött a lány stílusa.

lehet hogy a pasi kisebbségi komplexusban szenved, nekem is van egy barátom, felment 7-8 éve ! társkeresőre 5 percenként irtak neki a lányok, de ha elmegyünk valahova ma is, egy szórakozóhelyen 1 este alatt 2-3 lány szólítja le.. Mégis olyan barátnői vannak hogy rossz nézni, ő ezekben bízik hogy majd nem csalja meg (dehogynem, őt szinte mindenki akije volt megcsalta) tehát alapvetően te láttál vizuálisan valakit és kialakítottál egy képet.

Ha ilyet keresel lelsz, ahogy én átlagos férfiként lazán találok illetve amikor kerestem mert van párom jó ideje csinos lányokat kerestem, akik lehet hogy a te szemszögedből soha nem illettek volna hozzám, és mindig találtam, csak keresni kell. Ahogy te felpörögtél egy vizuális élményre, van aki felpörög egy kevésbé vizuális de másban feltehetőleg megfelelőbb emberre.

2016. dec. 7. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!