Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy komoly párkapcsolatom, de nem éltem ki magad előtte, lehetséges?
Van párom több éve. Viszont egy évig egy másik férfival levelezgettem, találkozgattunk,és megtörténtek dolgok. Párom meg is bocsájtott. igaz nehezen. A dolgok mindhármonkat megviseltek lelkileg.
A pasi többször próbált rábeszélni,h jöjjek vele össze,de nem mertem, mert nem volt meg részemről annyira a bizalom. Így most is a párommal vagyok benne bizok igazán lelkileg. A másikkal viszont a testiség volt jó. Hiányzik az érintése,csókja,hangja,stb..
És picit elbizonytalanodtam,h mitévő legyek, hiányzik egy másik pasi,de van egy szerető,odaadó párom.
Mi a véleményetek a helyzetről? Tudom most legtöbbötök ribinek néz, pedig én nem érzem magam annyira annak, mert tudom h szemétség, viszont nincs önbizalmam, és nem éltem ki magam. A másik pasi sztem már besokallt és nem is akar látni. Pedig nem hitegettem csak jó volt vele.
Lépj ki,keféld ki magad. Majd kellő számú fsz után rájössz sok mindenre!
De ehhez kelleni fog az a pár fsz,amúbe beleülsz!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!