Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehetséges ez, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges ez, hogy csinálta ez a lány? És hogy hozta ezt össze ez a férfi?

Figyelt kérdés
Járok egy helyre, ahová csak nők járhatnak. Felbukkant egy férfi legutóbb, akire a szinglik kb. mind felfigyeltek, mert helyes volt, meg így fejre igazán kedvesnek és okosnak tűnt. Már pont beszéltük pár lánnyal, hogy oda megyünk dumálni hozzá, mikor az egyik társunk egyszercsak átviharzott a tatamikon, és a nyakába ugrott. Hát, leesett az állam. Magamban azt mondtam: "EZ a barátja??", mert hogy nem néztem volna ki a lányból hogy egy ilyen pasi lenne a barátja. Nem rosszból mondom amúgy. De tényleg meglepett meg picit irigyeltem. Aztán a lányok már pont mondták, biztos a bátyja, mikor megcsókolták egymást. Na mindegy, nem irigylem tőle, de örülnék hasonló sikernek.
2016. dec. 7. 15:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg a csávó mégsem olyan tökéletes, és szüksége van avalakire aki rosszabb nála, hogy az ő önbizalmát növelje. Vagy nem bírja elviselni az egója, ha valaki - egy nő - jobb nála (ez a "nem baj ha karrierje van, de azért nálam ne keressen többet", "nem baj ha edz, de azért nálam ne legyen izmosabb").
2016. dec. 7. 17:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csajjal bármit megtehet az ágyban. Lehet hogy a csaj maximálisan kiszolgálja, főz neki, stb...

Valami ilyesmi van a háttérben.

2016. dec. 7. 20:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Miért, nálad nem volt még olyan, hogy olyan iránt éreztél erős vonzalmat, aki elsőre külsőre egyáltalán nem is fogott meg, sőt az eseted sem volt?

Nekem eddig a legerősebb vonzalmaim mind ilyenek voltak. Külsőre semmi extra, sőt, aztán idővel el sem hittem mi van... :)

Nálunk meg a páromat tartják "alacsonyabb kategóriának", valóban nem az a műmájer macho külsőre, de a belső tulajdonságai, személyisége nekem sokkal többet ér.

Most hpgy belegondolok, a szemáyliségre és a humorra jobban beleestem mindig is, mint egy külsőbe. ( Perzse ha egyáltalán nem jön be és nincs minimális vonzalom, akkor hiába)

A külső az csak külső, messze nem minden ;)

25N

2016. dec. 8. 20:14
 14/14 anonim ***** válasza:
*Most hogy belegondolok, a szemályiségbe és a humorba jobban beleestem mindig is
2016. dec. 8. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!