Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfival együtt lenni érzelmek blokkolásával? Hogyan lehetséges ez?
Megismerkedtem egy férfival, akinek élettársa, és gyereke van.
A gyerekét mindennél jobban szereti, de nem hagyná el a családját sosem.
Nem is várnék tőle ilyet, de kicsit megszerettem.
Nehéz így, mit tehetnék?
Nem akarom elfelejteni, de akivel él, őt nem szereti, csak a gyereket.
Nem is tudom, hogy ez miért pont velem történik.
Jól akarom magam érezni vele, de egyre nehezebb így.
Halgass a lelkiismeretedre
Foglalt pasi tabu legyen.
A sors nagyon vissza tud utni ha ilyet teszel
Nos.
Ezek szerint nem nős. Élettársa van gyerekkel. AZ élettársát nem szereti. Minek is van vele? Ja, a gyerek miatt! LOL Ezt te még elhiszed?
Nekem annó volt nős pasim. Viszont én nem is akartam elszedni a családjától, így semmi problémát nem okozott. És jól éreztük magunkat. A házassági problémái pedig nem érdekeltek, azt oldja meg ő, ahhoz semmi közöm.
Azóta eltelt sok-sok év. Azóta is a nejével van, hogy hány szeretője volt én utánam, nem tudom, nem is érdekel, de biztos volt pár. Lelkiismeret furdalásom egy csepp sincs. Nem én tettem tönkre a házasságot.
Ha nem vagy képes azt elfogadni és szépként megélni, amit ő tud nyújtani neked, akkor szakíts vele.
Tipikus etetős duma a férfitól, aki könnyű szórakozásra nőt keres.
1. a gyerekét mindennél jobban szereti, elhagyni a családot nem fogja
2. Akivel él, nem szereti.
Aranyom, etetnek, mint a dunai pontyot kifogás előtt.
Érezd magad jól olyannal, akit nem vár otthon a feleség.
Ezer és ezer egyedülálló férfi szaladgál a világban.
Felesleges itt okoskodni...szerintem meg semmi gond ezekkel az együtt létekkel...hisz úgyis akarja mindkettő...a gond ott van,hogy a nőknél általában kiborul a bili és átmegy érzelmekbe a sziutáció...innestől kezdve nagy az esély arra,hogy szar lesz de nem kicsi. Kedves Hölgyek ezt kellene felfogni ha belementek egy ilyen szituba,akkor csak szex és semmi más...
25/F
Letisztáztuk a legelején, hogy én szerető leszek, szóval nem ezzel van a baj.
Hanem azzal, hogy hiába nem akartam, egyszerűen mégis jött némi érzelem.
És a mi kapcsolatunk az nagyon őszinte, mindent elmond nekem, ha kérdezem, és ebben biztos vagyok, hogy akivel él, nem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!