Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közölnéd egy nővel finoman, akinek tetszel, hogy nem akarsz tőle semmit?
Figyelt kérdés
2017. márc. 29. 21:34
11/13 anonim válasza:
Simán egyik beszélgetésnél rávezeted, hogy te milyen stílusú vagy. Esetleg azt is, h te egy hasonló beállítottságú csajszit keresel. Mellesleg én is a nyugisabb típusú pasi vagyok...nekem sem jönnek be a túl mocorgós csajok.
12/13 anonim válasza:
Szia! A sokat kérdező válaszoló vagyok. Tehát szerintem ha egy nő számára igazán fonots vagy, akkor nem játszadozik és 'manipulál', hanem felvállalja, és beszél veled róla. Amíg ez nem történik meg, addig igazán nem neked kell aggódnod azon, hogy mit hogyan mondjál neki, úgymond nála a labda. Kivéve persze, ha zavar. Ha pedig nem zavar, akkor tegyen ő érted. Mutassa meg, hogy mennyit érsz neki. Menj csak el vele nyugodtan színházba, hadd legyen meg neki erre a lehetősége. Ekkor még mindig elutasíthatod, szépen egyenesen megmondod, hogy te nem így érzel. 10-ből 9 lány rögtön odébbáll, és azzal a 10-ből 9 férfival fog foglalkozni, akinek mondjuk esetleg kell. Ezzel nincs is semmi baj. Szerintem az az egy lány az érdekes, aki az elutasítás ellenére is marad és kitart. Nem az erőszakos félére gondolok, hanem aki tiszteletben tartja a döntésedet és szép csöndben megtartja a 2 lépést. Na ő például tökéletes társad lenne, különböző világnézet ide vagy oda. Egy kapcsolatban a vonzalom fontos, de elmúlik. A világnézet lehet hasonló, de aztán változik. Ami fontos az az egymás közötti kommunikáció. Amit csak úgy 'térképezhetsz fel' ha időt töltesz vele. Elmentek színházba, ha megy közöttetek a beszélgetés, úgyis szót értetek. És akkor döntötök, hogy hogyan tovább. Ha pedig nem megy közöttetek a beszélgetés, akkor lehet, hogy nem is kell neki megmagyaráznod, hogy nem vagytok egymáshoz valók. Persze lehet, hogy már régről ismered, és ezzel együtt tudod, hogy nem szeretnél vele lenni. Ebben az esetben viszont te tudod a legjobban, hogy hogyan alakíthatod beszélgetést. De mindenképpen egy hosszabb nyugodtabb beszélgetéssel lehet ilyesmit kezelni. Még egyszer mondom, mindez abban az esetben, ha ő lép, és tart téged annyira fontosnak, hogy 'be koszolja a kezét' és ne csak bájologjon és játszadozzon. Ha nem lép, akkor szerintem a részedről semmilyen tennivaló nincsen, csak ha már zavaró. Amúgy... azóta voltatok végül már színházban? Mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!