Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy fiúba, és szeretném finoman a tudtára adni. Hogu tegyem? Többi lent.
Komolyan mondom, hogy az egyenes beszéddel többre mész!
Küldheted hónapokig a jeleket, ha nem érti, akkor mind hiába és te leszel csalódott. Jobban értünk a beszédből. Tudod, emberek vagyunk!
Köszi a legtöbb választ, utolsó : tudom hogy emberek vagytok, nem akartam hogy az jöjjön ebbôlle hogy lenèzlek titelet, Isten ments, ilyet nem akartam mondani, sajnálom hogy ez jött le az egèszbõl, csak az van hogy fèlek a pofára esèstõl, ès nem akarom hogy a viszonylagosan jó barátságunk tönkre menjen, ezèrt nem akarom elmondani
neki... a helyzet az hogy nèha rendes, nèha pedig nem, ès nem akarom h ez a nèhai rendessèg is tönkremenjen... olvastam olyat h pár fèrfi (tisztelet a kivètelnek, nem a nagy általánosságról beszèlek, mondom, csak olvastam!) nem tudja eldönteni h rendes vagy ne az legyen... szerintetek ebbe mi az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!