Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem, hogy a penzugy tanaromhoz elkezdtem eleinte szexualisan vonzodni, es ez az erzes kezd atmenni szerelembe. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Par hete vettem eszre, hogy bejon nekem a tanarno es, hogy szexualisan vonzodom iranta. Nem is nez ki jol, ez a teste sem a legpatentabb, de egyszeruen akarom vele. Az osztalytarsaim azt hiszik, hogy viccelek mert meg regebben elhitettem veluk, hogy meleg vagyok, azt meg viccbol. Amikor kihiv felelni, es egyest kapok akkor is boldog vagyok, felmegy a pulzusom, pillangokat erzek a gyomromban, es persze felfujodik a lufi. Amikor pedig hazafelemenet latom ot egy masik tanarral, akit mi csak "srácnak" becézünk, o is fiatal, es jol is nez ki, igy ugy erzem eselyem sincs nala. Ma is volt vele oram, es uj haja van, es igy teljesen mashogy kozelitem mar meg erzelmileg.2017. márc. 28. 10:03
1/3 anonim válasza:
Ez csak szexuális vonzalom, ne éld bele magad, majd elmúlik.
2/3 anonim válasza:
A koroddal nem vagyok tisztában :D attól függően tanácsolom a dolgokat.
-Nem biztos, hogy szerelem, sőt... de a vonzalom már csak ilyen :)
-Ha nem túl nagy a korkülönbség (mondjuk 5-6 év), és már bemehetsz a nemzeti dohányboltba, akkor no problem, lehet belőle valami, flörtölj vele. Ma már nem tabu a korkülönbség, akkor sem, ha a nő az érettebb.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát a korhatáros dologgal nincs probléma, de nem tudom, hogyan tudnék flörtölni vele. :D
2017. márc. 28. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!