Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyha tetszik nektek valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha tetszik nektek valaki és nagyon kedvelitek, akkor szexuálisan is vonzódtok hozzá?

Figyelt kérdés
Főképp nők válaszát várom
2017. márc. 4. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha tetszik akkor gondolom igen. Ha nem erzek valakit vonzonak akkor nem mondom ra, hogy tetszik.
2017. márc. 4. 13:41
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

A tetszik azt jelenti, hogy szexuálisan (is) vonzónak találod az adott személyt. Szóval hülye kérdés.

Viszont attól, hogy valakit emberileg kedvelek és jóképűnek gondolom még nem feltétlenül az esetem. Kedvelem a barátaim (fiúkat, lányokat), sokuknál látom hogy külsőre vonzóak ettől függetlenül nem akarok tőlük semmit.

2017. márc. 4. 13:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha érzek iránta valamit, akkor szexuálisan is vonzódom hozzá. Ha "csak" tetszik és jófej, akkor elég valószínű, hogy jönnek az érzések is.
2017. márc. 4. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem. Nekem a tetszik azt jelenti, hogy valami tetszik benne. A humora, az arca, a teste... akármi.

Pl vannak kifejezetten szép arcú, jóképű férfiak, akiknek a teste nagyon gizda. Tetszik az arca, de a teste nem vonz.

2017. márc. 4. 13:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem feltétlenül. Vannak srácok, akik tetszenek, mert olyan tulajdonságaik vannak, amik bejönnek, de nem éreztem még sosem szerelmesnek. Szóval esetemben ez nem így van.

18L

2017. márc. 4. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:

nem feltétlenül

van olyan ismerősöm, akit barátként kedvelek, jól kijövünk és szerintem jól is néz ki, de amúgy nem vonzódom hozzá és nem is akarnék tőle többet

2017. márc. 4. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:
56%

Nem.

Számomra a tetszik azt jelenti, hogy szép, arányos, jól néz ki.

Ha kedvelem, az a személyiségére vonatkozik, jófej, vicces, intelligens.

Ha vonzó, akkor a mozdulatai, az illata, a kisugárzása ébreszt bennem szexuális vonzalmat.

Találtam már vonzónak csúnya, nem jófej férfit, és volt olyan, hogy helyes vicces pasit utasítottam el, mert nem volt meg a vonzalom.

Egyébként szerintem a szexuális vonzalom az, amit kémiának hívnak.

Ez pedig nem függ a megjelenéstől, sem a személyiségtől.

2017. márc. 4. 14:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Hapsi vagyok:

Nem, mert agyilag, tudásilag többet jelentenek nekem a nők, mint testileg.

2017. márc. 4. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!