Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megrendült a szerelembe vetett hitem, hogy létezik-e ez a számomra vagy csak néhány embernek adatik meg?
ugyanez vagyok, annyi különbséggel, hogy engem szerettek, mégis elcsesztem a kapcsolataimat a barátnőimmel ,az idióta nagy büszkeségem, és szeretet ki nem mutatásom miatt.
25 vagyok, nekem is 3 ilyen kapcsolatom volt, 9 hónap, 1 év, 2.5 év.
Nincs nekem sem haveri köröm. Sosem voltam egyedül szórakozni, elképzelhetetlennek találom.
Nem vagyok jómódú.
Nekem az egész életembe vetett hitem rengett meg.
Az a baj én már lassan megfelelő, nőt sem találok akivel akár csak ismerkednék. Elég szomorú dolog ez. Lassan átértékelem a dolgokat, próbálok nem erre koncentrálni, hanem a hosszú távú terveimre. Ha közben jön valaki az szuper lesz. De elegem van hogy várok csak várok és semmi. Szar egyedül, szar egyedül lefeküdni, szar hogy nincs kivel megosztani a dolgokat. Na nem akarok itt picsogni, szóval próbálok más dolgok felé orientálódni. Pedig kinézetemmel, egzisztenciával, igazából nagy gondok nekem sincsenek. Azt szoktam mondani, én a szerelemben nem vagyok szerencsés.
Örülök annak amit elértem, örülök ismerőseimnek akik boldog kapcsolatban vannak. Aztán majd lesz valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!