Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megrendült a szerelembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megrendült a szerelembe vetett hitem, hogy létezik-e ez a számomra vagy csak néhány embernek adatik meg?

Figyelt kérdés
31 éves férfiként az elmúlt 1.5 évben 3 kapcsolatom ment tönkre (az előtt is egyszer emiatt)emiatt a szó miatt, meg az érzelmek miatt. Ez a 3 kapcsolat nem tartott 6 hétnél, 3 hónapnál tovább, mert a nők közölték (22-26 közöttiek), hogy nem szerelmesek belém és véget akarnak vetni a dolognak. Még 1-et lehet a véletlennel magyarázni, de 3-at nem. Az a baj, hogy az utolsónál beleszerettem a nőbe, így tört ez ketté nekem. Nekem ő volt az igazi. Már többé nem tudok nőben bízni, a szerelemben, a kémiában és a többiben. Átok ülhet rajtam. Miért nem tudnak belém szeretni? Rendes, munkás (diplomás) férfi vagyok, kinézetre egészen megfelelő is sok nőnek. Igaz barátaim nincsenek, tehát kissé unalmas. De szeretek eljárni szórakozni egyedül , vagy párban, kirándulni itthon, külföldön. Bármi jöhet.
2016. dec. 22. 10:00
 1/5 anonim ***** válasza:

ugyanez vagyok, annyi különbséggel, hogy engem szerettek, mégis elcsesztem a kapcsolataimat a barátnőimmel ,az idióta nagy büszkeségem, és szeretet ki nem mutatásom miatt.

25 vagyok, nekem is 3 ilyen kapcsolatom volt, 9 hónap, 1 év, 2.5 év.

Nincs nekem sem haveri köröm. Sosem voltam egyedül szórakozni, elképzelhetetlennek találom.

Nem vagyok jómódú.

Nekem az egész életembe vetett hitem rengett meg.

2016. dec. 22. 10:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nem kapcsolat volt a részükről, hanem ismerkedési fázis. Emiatt ne törj le, egy csomóan eddig sem jutnak el, azaz az első benyomással nincs gond, de egy jó csomó más dolog is rendben lehet. Meg fogod találni a megfelelő embert, csak ehhez szerencse is kell. :)
2016. dec. 22. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem adatik meg mindenkinek. Valaki csecsemőként meghal. Vagy még azelőtt, hogy megtalálná az igazit. De akkor sem feltétlenül adatik meg, ha egészséges, kedves, jóképű, vicces stb. férfi vagy. Hogy miért? Mert ilyen az élet. Valakinek bejön, valakinek nem. De azért neked szurkolok, hogy bejöjjön.
2016. dec. 22. 11:25
 4/5 Szergej55 ***** válasza:
Ebben nem kell bízni vagy hinni benne, mert csak az agyad csinálja a szaporodás biztosítása érdekében, szóval semmi különlegeset nem kell beleképzelni, az élet nem egy Disney mese.
2016. dec. 22. 11:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Az a baj én már lassan megfelelő, nőt sem találok akivel akár csak ismerkednék. Elég szomorú dolog ez. Lassan átértékelem a dolgokat, próbálok nem erre koncentrálni, hanem a hosszú távú terveimre. Ha közben jön valaki az szuper lesz. De elegem van hogy várok csak várok és semmi. Szar egyedül, szar egyedül lefeküdni, szar hogy nincs kivel megosztani a dolgokat. Na nem akarok itt picsogni, szóval próbálok más dolgok felé orientálódni. Pedig kinézetemmel, egzisztenciával, igazából nagy gondok nekem sincsenek. Azt szoktam mondani, én a szerelemben nem vagyok szerencsés.

Örülök annak amit elértem, örülök ismerőseimnek akik boldog kapcsolatban vannak. Aztán majd lesz valami...

2016. dec. 22. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!