Létezik olyan elektromos sokkoló ami néhány másodpercnél egy kicsit tovább "hatástalanítja" a támadót?
Valami illegális dolgot akarsz. Nem hinném, hogy a kérdésed bármilyen módon is törvényes.
Szedd össze magad, és légy tisztességes békés ember.
Létezik, de elég kis eséllyel fogod tudni beszerezni.
Az elektrosokkolo Magyarországon illegális, a "közbiztonságra különösen veszélyes" eszköznek minősül, és már a birtoklása is szabálysértés. Nem beszélve arról, hogy árulni sem lehet.
Tegyük hozzá azt is, hogy a szomszédos országokban is CSAK a kézi sokkoló legális. Azaz azzal is közel kell menni a támadóhoz, talán még közelebb mint a paprika spray-el.
Ha akarsz valami hatékony, és legális önvédelmi fegyvert (nincs ezzel semmi hond ha így érzed magad biztonságban) vegyél inkább egy gázpisztolyt.
A tartási engedély igénylése után magadnál tarthatod teljesen legálisan. És simán kijön egy jobb sokkoló árából. Ja, és több méterről is hatásos.
Arról, hogy hogyan szerezheted be, és tarthatod magadnál itt olvashatsz bővebben: [link]
Nem vagyok troll, de hihetetlen módon megvetem a kérdésed.
Ahogyan megvetem a butaságot, a más emberek lenézését, önmagad fölfújását, azt a világképet, hogy neked bármi is kell e világban, hogy biztonságban legyél.
Szakmunkásmentalitású pitiánernek tartalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!