Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak estek már úgy szerelembe, hogy nem is látták az adott lányt, csak interneten beszélgettek, utána hosszú-hosszú ideig nem tudtak másra gondolni?
én lányként estem így szerelembe egy férfival, több hónapon át beszélgettünk, egymásba szerettünk.
persze hogy lehet!
neten át sokkal jobban meg lehet ismerni a másik lelkét, személyiségét, nincs, ami félrevisz, ott tisztán csak a gondolatok, a másik személyisége van jelen.
ha előbb élőben taliztok, akkor a másik fizikai vonásai, külseje félrevihet, lehet, hogy megtetszik a szeme, vagy a hajszíne, és azt hiszed, hogy szerelmes vagy, pedig az csak fizikai vonzalom,ami fontos, de nem pótolhatja a másik lelkének feltérképezését, megismerését.
ha a lelkébe beleszerettél, szerintem az a legfontosabb, mert a külső változik, a szépség múlandó, de ha a személyiségébe szeretsz bele, az sokkal mélyebb szeretetkapcsolatot alakít ki köztetek.
és a lány tudja, hogy mit érzel iránta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!